Marimea penisului, la 14 ani

Buna, Ma numesc Alex si am 14 ani.
Am o problema cu penisul, dar nu stiu cum sa va explic in termeni medicali. Sper sa nu radeti de mine...
Deci, Penisul meu are in erectie in jur de 16 cm, dar mi se indreapta(suceste) in partea stanga, adica nu este drept: :(.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?:(
Multumesc!
Am o problema cu penisul, dar nu stiu cum sa va explic in termeni medicali. Sper sa nu radeti de mine...
Deci, Penisul meu are in erectie in jur de 16 cm, dar mi se indreapta(suceste) in partea stanga, adica nu este drept: :(.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?:(
Multumesc!
3 comentarii

Mergi la un urolog, nu-i o afectiune grava, se poate rezolva simplu, dar trebuie sa-ti spuna exact medicul ce este. Nu te jena, nu-i ceva foarte rar intalnit. Succes!

@baietelul de 14 ani.
Cel mai bine le spui parintilor despre aceste probleme. Ei vor stii ce-i mai bine pentru tine.
Una peste alta, esti cam mic sa te gandesti la asa ceva. Mai bine ai puna burta pe carte ca te asteapta admiterea in liceu. Pentru probleme sexuale, e timp destul dupa 20 de ani. Stai linistit...iar daca ai bazdaci in c*r, fa-ti un ceai de tei sa te mai calmezi putin.
Cel mai bine le spui parintilor despre aceste probleme. Ei vor stii ce-i mai bine pentru tine.
Una peste alta, esti cam mic sa te gandesti la asa ceva. Mai bine ai puna burta pe carte ca te asteapta admiterea in liceu. Pentru probleme sexuale, e timp destul dupa 20 de ani. Stai linistit...iar daca ai bazdaci in c*r, fa-ti un ceai de tei sa te mai calmezi putin.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8comportamentul baietilor la 15 ani
- 7pete rosii care se extind
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 3medicul ii spusese mamei ca nu mai sunt virgina.. e din cauza ob-urilor?
- 6lentile de contact - am 13 ani
- 4Am 15 ani dar am o mare problema
- 5Cade parul foarte rau
- 7Dureri de oase
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 13Vreau sa-mi incep viata sexuala
- 10Ce vrea de fapt de la mn?:((
- 4am 17 ani si ten ca la 40
- 4Problema cu penisul.
- 2adolescent foarte rebel...cum sa procedam?
- 10Ce sa aleg, ce imi spune inima sau ce spun parintii?
- 3Am 16 ani si o inima ciudata.
- 0Probleme la penis
- 2Marime penis
- 16Penis doar 13 cm
- 29Adolescent cu tulburari somatoforme, anxietate
Mai multe informații despre: Adolescentul marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: