Marimea penisului, la 14 ani
Buna, Ma numesc Alex si am 14 ani.
Am o problema cu penisul, dar nu stiu cum sa va explic in termeni medicali. Sper sa nu radeti de mine...
Deci, Penisul meu are in erectie in jur de 16 cm, dar mi se indreapta(suceste) in partea stanga, adica nu este drept: :(.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?:(
Multumesc!
Am o problema cu penisul, dar nu stiu cum sa va explic in termeni medicali. Sper sa nu radeti de mine...
Deci, Penisul meu are in erectie in jur de 16 cm, dar mi se indreapta(suceste) in partea stanga, adica nu este drept: :(.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?:(
Multumesc!
3 comentarii
Mergi la un urolog, nu-i o afectiune grava, se poate rezolva simplu, dar trebuie sa-ti spuna exact medicul ce este. Nu te jena, nu-i ceva foarte rar intalnit. Succes!
@baietelul de 14 ani.
Cel mai bine le spui parintilor despre aceste probleme. Ei vor stii ce-i mai bine pentru tine.
Una peste alta, esti cam mic sa te gandesti la asa ceva. Mai bine ai puna burta pe carte ca te asteapta admiterea in liceu. Pentru probleme sexuale, e timp destul dupa 20 de ani. Stai linistit...iar daca ai bazdaci in c*r, fa-ti un ceai de tei sa te mai calmezi putin.
Cel mai bine le spui parintilor despre aceste probleme. Ei vor stii ce-i mai bine pentru tine.
Una peste alta, esti cam mic sa te gandesti la asa ceva. Mai bine ai puna burta pe carte ca te asteapta admiterea in liceu. Pentru probleme sexuale, e timp destul dupa 20 de ani. Stai linistit...iar daca ai bazdaci in c*r, fa-ti un ceai de tei sa te mai calmezi putin.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2incontinenta urinara la adolescent
- 1lungime penis
- 3am 16 ani si am spondilita anchilozanta
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 3am psoriazis la 17ani.. pot sa mananc citrice?
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 8Este o marime normala?
- 25la ce varsta e bine sa iti incepi viata sexuala?
- 4cum as putea sa ma vindec de infectia urinara?
- 4Marimea penisului, adolescent
- 4sunt fata am 19 ani.
- 5fetita 17 ani - minte?
- 10Arginina
- 4parintii il favorizeaza mai mult pe fratele meu mai mic
- 3Probleme adolescent
- 2Probleme cu penisul.
- 0Penisul meu este prea mic pentru varsta mea.
- 2Penis 17, 05 cm, suficient sau nu?
Mai multe informații despre: Adolescentul marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: