Marimea penisului, la 14 ani
Buna, Ma numesc Alex si am 14 ani.
Am o problema cu penisul, dar nu stiu cum sa va explic in termeni medicali. Sper sa nu radeti de mine...
Deci, Penisul meu are in erectie in jur de 16 cm, dar mi se indreapta(suceste) in partea stanga, adica nu este drept: :(.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?:(
Multumesc!
Am o problema cu penisul, dar nu stiu cum sa va explic in termeni medicali. Sper sa nu radeti de mine...
Deci, Penisul meu are in erectie in jur de 16 cm, dar mi se indreapta(suceste) in partea stanga, adica nu este drept: :(.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?:(
Multumesc!
3 comentarii
Mergi la un urolog, nu-i o afectiune grava, se poate rezolva simplu, dar trebuie sa-ti spuna exact medicul ce este. Nu te jena, nu-i ceva foarte rar intalnit. Succes!
@baietelul de 14 ani.
Cel mai bine le spui parintilor despre aceste probleme. Ei vor stii ce-i mai bine pentru tine.
Una peste alta, esti cam mic sa te gandesti la asa ceva. Mai bine ai puna burta pe carte ca te asteapta admiterea in liceu. Pentru probleme sexuale, e timp destul dupa 20 de ani. Stai linistit...iar daca ai bazdaci in c*r, fa-ti un ceai de tei sa te mai calmezi putin.
Cel mai bine le spui parintilor despre aceste probleme. Ei vor stii ce-i mai bine pentru tine.
Una peste alta, esti cam mic sa te gandesti la asa ceva. Mai bine ai puna burta pe carte ca te asteapta admiterea in liceu. Pentru probleme sexuale, e timp destul dupa 20 de ani. Stai linistit...iar daca ai bazdaci in c*r, fa-ti un ceai de tei sa te mai calmezi putin.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete albe pe penis care nu dor
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 6Penis mic sau nu?
- 7hodgkin-va rog sa ma ajutati
- 7pete rosii care se extind
- 5dupa ce am urinat mi-au curs si cateva picaturi de sange
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 4Pete albe pe penis
- 9dureri in piept
- 8urticarie la copil de 15 ani
- 6E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
- 6Un fel de buba pe penis.
- 4Implant mamar la 18 ani
- 2Penis normal
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 4Am o problema cu penisul ! :(
- 2bube penis de 3-4 ani
- 2Penis mai gros
- 315, 5 cm sunt suficienți?
Mai multe informații despre: Adolescentul marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: