marire penis

24-01-2007
dingop
Nu este medic/terapeut
dingop
exista un pericol real in a folosi pompa pentru marit penisul ?
daca da care sunt aceste pericole si ce trebuie avut in vedere cand se foloseste asa ceva ?
va multumesc !
3 comentarii
0
27-03-2007, ora 00:00
pabllo
Nu este medic/terapeut
pabllo
mai frate sa stii ca nu are ce sa se intemple !!! deci nus riscuri da sa stii ca daca ajungi sal ai prea mare e si asta dezavantaj ai sa vezi asta dupa cel folosesti cu prima "norocoasa" asa ca ai grija sa nu ajunga prea mare!!!
ca veni vb sati zic si un banc:cand a creeat d-zeu lumea a creeat intai baietii da a uitat sa le dea penis!!! se gandi el asa si a pus pe o sarma toate penisurile care mai mici, care mai mari...si keama la el intai baietii mai mici de statura ca vb aia deja ia facut mai mici si ca sa nu se supere ia kemat pe ei primii...care din fericire au ajuns sa ia penisurile alea mai mari ca la alea mici nu ajungeau iar baietii mai mari au loat penisurile mici!!! ca de alea mari nu mai erau..asa ca sa inteleg ca esti mai inalt!!!!! :)))
0
28-09-2007, ora 00:00
gigi becali
Nu este medic/terapeut
gigi becali
ok.pablo.ar trebui sa vorbesti cu lucian amicu meu...si el e ft coomplexat de inaltime..o sa i zic bancu..poate ii mai ttrece ;)))
0
01-11-2013, ora 11:15
deleanu89
Nu este medic/terapeut
deleanu89
Si eu am folosit pompa 2 luni si m-am ales cu niste vanatai zdravene. M-a ajutat la erectie, dupa ce o foloseam aveam erectie, dar la marit nu s-au vazut schimbari. Acum o sa incerc cu Xtrasize pentru ca mi-au zis niste amici ca au avut rezultate. Ceea ce nu stiu e daca se poate lua in paralel cu suplimente pt mschi, pt ca eu sunt culturist si iau si asa ceva!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: