Marvelon 21 - efect advers?
Buna ziua,
Dupa o pauza de cca 6 luni de anticonceptionale, am reluat cu Marvelon 21 recomandate de medicul ginecolog. Inainte de pauza am luat mai multi ani Yasmine.
Marvelon l-am reluat in urma cu 11 zile iar in ultimele 2-3 zile am dureri pelvine ca si cum as fi la mensturatie.
Pana acum nu am mai simtit asta de la anticonceptionale. Posibil sa fie ceva efect advers pana se obistnuieste organismul cu ele?
M-am uitat in prospect insa nu este mentionat nimic referitor la asta.
Sau poate nu e din cauza Marvelon si o fi alta cauza. Ma poate indruma cineva, va rog?
Multumesc anticipat.
Dupa o pauza de cca 6 luni de anticonceptionale, am reluat cu Marvelon 21 recomandate de medicul ginecolog. Inainte de pauza am luat mai multi ani Yasmine.
Marvelon l-am reluat in urma cu 11 zile iar in ultimele 2-3 zile am dureri pelvine ca si cum as fi la mensturatie.
Pana acum nu am mai simtit asta de la anticonceptionale. Posibil sa fie ceva efect advers pana se obistnuieste organismul cu ele?
M-am uitat in prospect insa nu este mentionat nimic referitor la asta.
Sau poate nu e din cauza Marvelon si o fi alta cauza. Ma poate indruma cineva, va rog?
Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3din cauza yasminului v-ati ingrasat?
- 2contraceptive:efecte secundare
- 4marvelon 28 - ce reactii adverse are?
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 6efectele contraceptivelor dupa 3 luni de administrare
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 0sangerari anormale si Marvelon 21
- 4Diane 35... pofta de mancare
- 6Anticonceptionale luate incorect?!
- 2marvelon 21 si antibioticele
- 0Reactii adverse anticonceptionale
- 0durere pelvina, rog o indrumare
- 5Boli favorizate de pilula
- 0Karissa
- 0anticoncepționale novynette, dureri mari de cap
- 2Epilepsie sau nu??
- 4Efecte secundare
Mai multe informații despre: marvelon 21 efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: