Marvelon 28 - efecte secundare?
Salutare! Iau Marvelon28 de 3 zile, azi e a patra, si a doua zi dupa ce am luat prima pastila am avut varsaturi in exces, senzatii de voma zilnic si dureri abdominale, parca imi simt ovarele inflamate. Ce trebuie sa fac? Sa intrerup tratamentul? Sau e normal si o sa treaca? Ajutati'ma daca puteti. :-s
3 comentarii
Nu este bine sa intrerupeti tratamentul, daca este posibil mergeti pana la sfarsitul foliei, apoi judecati situatia (in functie daca mai apare sau nu acest efect secundar). Atentie, daca ati avut varsatura in primele 2 ore dupa ce ati luat anticonceptionalul, efectul sau devine indoielnic si trebuie sa va protejati suplimentar 7 zile.
Buna!am inceput sa iau marvelon28, de 2 zile, , , sunt la a2a tableta, si vreau sa stiu din a cata zi incepe sa-si faca efectul..??si vreau sa mai stiu cat la suta ma protejeaza??deci daca baiatul ejaculeaza in mine este sigur ca nu raman insarcinata???va rog frumos sami raspundeti!MUltumesc
Buna!de cateva zile am mucusul cervical in exces, ft gros, ca un albus de ou(stiu ca asta este normal, dar e ft mult), culoarea este parca maronie, deoarece am si sange prin el...si ma simt parca balonata, ca si cum m-ar impunge ceva prin burta..este ceva grav???ceva infectie???
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 4Ma pot ingrasa de la anticonceptionale?
- 8pneumonie cu complicatii??
- 2efectele contraceptivelor?
- 11ce boala este aceasta?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 5am luat yasmine timp de 5 luni la ore diferite si ciclul nu se opreste
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 8dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu
- 0Stare de voma si secretii nazale
- 7Baietelul meu vomita absolut orice i-as da!
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 6daca vomit dupa ce am luat antiepilepticele, sa le mai iau o data?
- 4artizia - reactii adverse
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 47ameteli insotite cu dureri in crestetul capului
- 0anticoncepționale novynette, dureri mari de cap
Mai multe informații despre: Voma marvelon 28 efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: