marvelon 28= mi-e rau!
am luat 5 zile marvelon 28 si mi a fost foarte rau(greata, voma, dureri abdominale) si am renuntat de 3 zile
la ele. numai ca vreau sa renunt la ele de tot.
mi-au fost date de la planning, dar saptamana asta ma duc la ginecolog. nu mi se mai opreste menstruatia..mi-e frica, dar nu vreau sa le mai iau pentru ca nu mi-a mai fost niciodata asa de rau.
mentionez ca iau si foarte mule pastile: efectin 75 mg, kreon, motilium, eurovita, quamatel si mai noi iau si magneziu si augmentin pentru o infectie la masea. stiu ca in timpul antibioticului nu ar avea efect ac contraceptive, dar vreau sa stiu si parerea dumneavostra in legatura cu efectin-ul.
multumesc!
la ele. numai ca vreau sa renunt la ele de tot.
mi-au fost date de la planning, dar saptamana asta ma duc la ginecolog. nu mi se mai opreste menstruatia..mi-e frica, dar nu vreau sa le mai iau pentru ca nu mi-a mai fost niciodata asa de rau.
mentionez ca iau si foarte mule pastile: efectin 75 mg, kreon, motilium, eurovita, quamatel si mai noi iau si magneziu si augmentin pentru o infectie la masea. stiu ca in timpul antibioticului nu ar avea efect ac contraceptive, dar vreau sa stiu si parerea dumneavostra in legatura cu efectin-ul.
multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?