Masaj erotic nud boli transmitere sexuala

28-06-2022
Aaabbbcccddd
Nu este medic/terapeut
Aaabbbcccddd
Buna ziua. Din pacate ieri am decis sa merg la un salon de masaj erotic, corp la corp. Maseoza si a facut dus inainte, a pus o protectie transparenta din panza pe saltea, ne am dezbracat amandoi nud si a inceput masajul. Ce ma framanta este ca m a atins de cateva ori cu clitorisul pe penis. Am avut tot timpul masajului penisul neerect, acoperit de piele. Masajul presupunea si finalizare prin masturbare din partea ei, insa n am dorit asta, fiind tot timpul framantat sa nu iau ceva de la ea. Am citit pe diverse forumuri ca printr un astfel de contact (frecare intre organele genitale) nu se poate lua hiv, insa se pot lua sifilis, gonoree, hpv etc. Sunt foarte panicat, nu voi mai apela la astfel de servicii niciodata, insa astept o parere din partea dvs. Va multumesc mult.
1 comentarii
0
05-07-2022, ora 10:00
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Buna ziua si va multumim pentru curajul si increderea oferita !
Desigur ca ar fi mai bine pentru dv-stra sa evitati pe viitor astfel de servicii, unde igiena sexuala nu este intodeauna una sigura...
Cit despre o psobila infectare, pot sa va spun sigur ce arata studiile medicale :

1. Este nevoie de un contact vaginal, deseori repetat, cu schimb de lichide, cu microtraume tisulare si microcontuzii ( LA O FRECARE INDELUNGATA ), pentru ca sa contactati macar cea mai mica doza de singe de la partenera - atunci este posibila o infectare !!!

2. Pentru infectare este nevoie de contactul intre mucoase (NU PIELE ! )

3. Motivul pentru care ati apelat la aceste servicii poate cauza evitarii unei relatii stabile (frica de intimitate..etc )

4. Va recomand sa consultati un sexolog, pentru a aduce lumina in toate intrebarile dv-stra !

Sanatate si succese va dorim !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: