Masturbare aproape zilnic

AM 18 ani si nush sigur dak masturbarea e o problema.pt ca pt mine este o dependenta, , , , , ,.Virgin nu mai sunt.am o prietena care are __ ani si pana la 18 ani nu o dezvriginez pt promisiunea fata de parintzi...ink ceva din cauza pt k ea nu imi ofera sex eu ma masturbez aproape zilnic.poate dauna cu ceva.?? vreau un sfat.VA rog mult.Ori cine...VA rog mult
5 comentarii

da e ceva foarte trasnet o sa simti ca zbori are dreptate karnat

ce ar fii dak mi-atzi sugeo voi.sa vezi cum vatzi simtzi ca nishte zdremte.asa ca ea nu ii zdreamtza.ea e viitoarea mea logodnik si mai tarziu nunta asa ca va rog sa vb frumos

Pt 18 ani masturbarea e normala, e ok... poate fi o forma de autocunoastere. Va recomand petting-ul este un preludiu prelungit ajungand pana la masturbare reciproca (stai linistit nu isi pierde virginitatea)... jucati-va, fiti creativi si o sa vedeti ca e ok...

ms muult de sfat.mi-atzi fost de mare folos.ms mult pt linistea si rabdare pe care ai avuto cand mi-ai explicat asta

Masturbarea nu e buna.Aceasta dependenta nu se rezolva, nu trece dupa casatorie.Daca exista inainte, va exista si dupa...Solutia e simpla-evita orice tentatie, ocupa-te tot timpul cu altceva, ceva util, care te ajuta...Masturbarea nu ajuta, afecteaza creierul, gandirea si intreaga viata...O spun din propria experienta...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Mi-a aparut niste pete rosii pe capul penisului
- 10masturbarea - efecte secundare
- 14Off, masturbarea asta!
- 43Vreau sa scap de ejacularea precoce, cum?
- 1ma masturbez
- 24Viata mea foarte complicata, multe probleme
- 5masturbarea si sistemul imunitar
- 12Masturbare frecventa!
- 7Masturbare... NU DIN NOU! X( )
- 11Masturbare in loc de sex
- 13Anafrodisiace (alimente, medicamente, etc)
- 5mi-a iesit ceva pe penis
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 8Masturbare
- 2masturbarea afecteaza somnul?
- 22Realitatea despre masturbare
- 2Sange pe penis
- 11Soțul meu se masturbează
- 5Ejaculare precoce
- 2Masturbare rapidă
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati