Masturbare aproape zilnic

15-04-2020
CrissTina81
Nu este medic/terapeut
CrissTina81
Buna ziua si bine v am gasit. Sper sa trec peste mica rusine si retinere dar nu stiu daca ce fac e bine si normal. Am 38 de ani si sunt singura de ceva vreme..am ajuns sa am pofta asta nebuna de a ma masturba aproape zilnic si nu stiu daca este ok..poate ma ajuta cineva cu un sfat. Sunt zile cand sunt epuizata de oboseala, strez, munca la birou etc...dintr o data am uneori pofta nebuna de a ma masturba si totul asa din senin. Recunosc mai ales cand ajung acasa si nici nu apuc bine sa ma dezbrac..aproape cand raman goala( dresuri, bikini, sutien) incep sa ma ating..ma pun in pat si incep sa ma joc..dupa toata nebunia si placerea imi revin energia normala si nu mai simt deloc oboseala. Este ok oare?
4 comentarii
0
05-05-2020, ora 01:56
Anonim1080
Nu este medic/terapeut
Anonim1080
Cristina, ai 38 de ani, deci esti tânăra, o femeie între 30-40 de ani e la apogeul ei sexual, atunci e dorința ce-a mai mare, ținând cont ca esti singura, e ceva normal sa te masturbezi, credeam ar fi anormal dacă nu ai face-o, singurul incovenient ar putea fi ca pe viitor partenerului tău sa ii fie mai greu sa îți provoace un orgasm dar asta nu e o regula, se poate sa nu fie așa, depinde de fiecare persoan in parte. In concluzie, stai liniștita și simte-te bine dar totuși nu fa din masturbare un scop in sine pentru a nu ajunge sa refuzi actul sexual cu un partener in favoarea masturbarii. Eventual căutați un partener pt ca ar fi păcat sa nu va puteți bucura unul de altul. :)
0
20-04-2021, ora 12:41
nelssonn
Nu este medic/terapeut
nelssonn
Buna ! Scrie mi pe -----*
Te astept cu drag !

(*modificat de admin)
0
10-05-2021, ora 16:30
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
In timpul orgasmului, creierul uman secretă o serie de hormoni mișto. Fiecare om are o nevoie diferită de satisfacție sexuală. Ce este puțin pentru tine poate însemna mult pentru mine și viceversa.
Nu îți fă un fel de probleme. Masturbarea nu transmite nici boli venerice, nici nu produce sarcina și pe deasupra nu necesită vreo stare specială pentru partener.
Așa că, dai și lupta până apare cineva care să preia comanda!
0
12-10-2022, ora 12:58
larisa bob
Nu este medic/terapeut
larisa bob
CrissTina81 suntem aproximativ de aceeasi varsta si trec si eu printr-o situatie asemeneatoare.
Partener nu am de cca 2 ani si trebuie sa ma descurc singura.
Am ajuns si eu la masturbare zilnica intr-o perioada si mi-am dat seama ca ma simt epuizata dar tot nu aveam senzatia de satisfactie deplina. O amica mi-a dat o idee care a functionat bine: ma masturbez doar de 2 max 3 ori pe saptamana, insa atunci cand o fac o fac in mod repetat, pana cand simt ca clitorisul nu mai poate fi atins. Dupa aceea, 2-3 zile sunt linistita si nu mai am nevoie sa o fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la femei
  • Mituri despre masturbare
  •