Masturbare indelungata - probleme sexuale

18-01-2022
Cosminick
Nu este medic/terapeut
Cosminick
Buna ziua,

Povestea mea este urmatoarea: am inceput masturbarea de la 12 ani si pana pe la 18 ani cel putin ma masturbam cam o data pe zi, in fiecare zi! Deja dupa 20 de ani au inceput si problemele sexuale, lipsa erectiei, ejaculare precoce, curbarea penisului spre stanga si probleme de concentrare/memorie. In decursul vremii am fost si la escorte, nici pe acolo nu prea am avut succes. In ultimul timp am avut o prietena dar nu reuseam sa am cu ea un act sexual satisfacator( si acesta dura foarte putin, din cauza ejacularii precoce), chiar si cu stimulente sexuale (in speta Maraton Forte).Sunt trecut bine de 35 de ani, momentan sunt singur si nu stiu daca mai exista rezolvare pt problema mea. Am incercat si cateva sedinte de psihoterapie, dar simt ca sunt bani pierduti degeaba. Se mai poate face ceva si pt mine??
VA MULTUMESC!
1 comentarii
0
08-10-2022, ora 16:07
Belcu
Nu este medic/terapeut
Belcu
Exagerezi.Faci prea des.Eu sunt un lbagiu btran.Am inceput pe la 13 ani dar niciodata nu am dat mai des decat odata o pe Saptamana.Dupa casatorie chiar mai ra.Dar acum sotia nu mi are cchef de sex si am reluat sedintele saptamanale.Imi place sa o fac(o sedinta dureaza cam 1.2 de ora), Apoi nu mai am probleme o saptamana.Totusi dupa fiecare sedinta am momente de regret.Sfatul meu este sa dai mai rar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: