maturizare
Ma pune pe ganduri "problema" asta, am sa intru direct in subiect:) am 16 ani, insa am un penis mic, cand e in stare fleasca, uneori aproape doar capul se vede parca(erectie 14-15 cm, mi se pare ok cat de cat), la multi baieti de varsta mea arata altfel in stare fleasca, e mult mai mare, ce inseamna asta? inca nu m'am maturizat indeajuns? adik nu am nici macar par pe abdomen in jos, pe langa ei...e posibil de ex cand o sa apara si parul pe abdomen si asa sa se mai mareasca? e din cauza maturizarii?
astept raspunsuri
astept raspunsuri
2 comentarii
Da, e din cauza gradului de maturare, conteaza si cand a inceput fiecare viata sexuala, cat de activa este aceasta, anatomic exista mici diferente de la un individ la altul etc..Nu te nelinisti, nu conteaza cum arati in stand by, important e ca organul tau genital este sanatos si ca in erectie atinge dimensiunea care spui, absolut normala.Sunt indivizi care se dezvolta mai rapid, altii mai greu ; viteza de derulare a cresterii difera, iar caracterele sexuale secundare nu apar la toti la aceeasi varsta. Asa ca ai rabdare.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.