Medicamente-sarcină gemelară 35 săptămâni

08-09-2009
vstoiciuc
Nu este medic/terapeut
vstoiciuc
Sun însărcinată şi am 35 de săptămâni.Doctoriţa mi-a prescris în urma consultului medical Gynipral 0, 5 mg 2tab/zi si Aspacardin 2tab/zi.Am început tratamentul, am fost atenţionată de efectele secundare, mă simt foarte obosita, tensiunea este mică, palpitaţiile nu dispar după două trei ore după ce iau medicamentele.Mă simpt cam speriată, medicamentele pot dăuna copiilor caci am sarcină gemelară?Mlţumesc frumos!
1 comentarii
0
08-09-2009, ora 09:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Orice om stie ca toate medicamentele auf efecte secundare daunatoare si ca la gravide trebuie evitate
strict in afara de cazuri periculoase. Daca ati fost atentionata si va simtiti rau cum de nu va dati seama ce trebuie sa faceti ?
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul