medicamentele contra anxietatii si menstra!!!

buna! am si eu o intrebare, e posibil ca din cauza medicamentelor contra ANXIETATII (coaxil, anxiar) sa intarzie menstruatia? mentionez ca nu am alte motive de ingrijorare sexul e protejat..si nu cred ca s-a intamplat nimic pentru a putea ramane insarcinata.Pe langa faptul ca sunt intr-o continua panica ca nu-mi trece anxietatea..nu-mi mai doresc inca un motiv de panica..
2 comentarii

Daca luati strict medicamentele mentionate: Coaxil si Anxiar nu aveti motive de intarziere a menstruatiei. Cel putin nu din cauza lor.

multumesc! cred ca e pe baza de stres totu'..sper

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 147Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 17medicamente naturiste sau alopate pt depresie?
- 1Xanax - Reactii adverse
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 4Antinevralgic p cu coaxil/bromazepam
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 1Grimodin 300 mg pentru depresie?
- 5Anxiar si Cipralex
- 2Quetiapiana am uitat sa o iau
- 4Nu pot sa adorm si ma simt obosita
- 9Se poate lua Cebrium in continuu?
- 1Tratament nefunctional
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 3Tratament psihiatric nou
- 4Antipsihotic Brexpriprazol
- 2Se poate înlocui Anxiar cu Sedatif PC?
- 2Ajutor! Combinare olanzapina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: