melanom malign

22-10-2009
b cris
Nu este medic/terapeut
b cris
Buna, Ma numesc Cristina B, am fost diagnosticata cu melanom malign de catre dna dr Bud din Oradea, dansa insista ca e melanom si ar trebui sa aprofundez investigatiile, insa dupa extirpare laboratorul mi a raspuns Nev Compus, m am intors cu rez la dna dr si ea nu crede, sincer, nu vreau sa ma panichez dar si eu o cred pe ea dupa tot ce am vazut pe internet, oare se pot gresi analizele mele?Ca daca s au gresit tot eu sufar, cine raspunde pt chestiunile acesteanimeni banuiesc, daca ma ajuta cineva, am tot felul de sim[ptome abdominale pe care nu le aveam inainte, ce sa fac ca nu vreau sa devin o panicara si sa imi imaginez ceea ce nu e, multumesc
2 comentarii
0
22-10-2009, ora 10:31
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Este o diferenta imensa intre melanomul malign( tumora maligna) si naevul compus( caracter benign); eu cred ca ar fi bine sa faci mai multe examene histopatologice( si in Romania- de exemplu, in Bucuresti -Institutul Victor Babes si in strainatate; pentru Franta, iti recomand sa iei legatura cu un laborator Bioclinica ); numai bine
0
22-10-2009, ora 11:11
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
cereti lama de la laborator unde ati facut analiza si ducet o in alta parte sa o examineze.e mare diferenta intre nev si melanom!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns