meleva 35
am si eu o nelamurire, dupa ce termin folia de 21 de pastile si fac 7 zile pauza, de unde incep sa i-au din a doua folie, incepand cu luni sau de la ziua la care am ramas?va multumesc!!
1 comentarii
Notarea zilelor pe folie este făcută cu scopul de a vă ajuta să nu uitaţi pilula sau să nu o luaţi de două ori în aceeşi zi. Astfel, la întrebarea "oare azi am luat pilula ?" răspunsul e simplu: vă uitaţi pe folie dacă pilula corespunzătoare zilei mai este acolo. Dacă sunteţi uitucă, după ce trec cele şapte zile începeţi cu pilula din folie corespunzătoare zilei în care sunteţi, zi a săptămânii care este mereu aceeaşi la fiecare folie, deoarece 21 + 7=28 este multiplu întreg de 7. Când ajungeţi la capătul foliei vă întoarceţi, astfel încât să luaţi toate pilulele dintr-o folie.
Totuşi, am observat că acest lucru menit să ajute femeile, uneori mai mult le încurcă. În acest caz, faceţi abstracţie de numerotarea zilelor şi începeţi după metoda ţărănească, cu prima pilulă din stânga sus şi terminaţi cu ultima, care e în dreapta jos. Toate pilulele au aceeaşi compoziţie.
Totuşi, am observat că acest lucru menit să ajute femeile, uneori mai mult le încurcă. În acest caz, faceţi abstracţie de numerotarea zilelor şi începeţi după metoda ţărănească, cu prima pilulă din stânga sus şi terminaţi cu ultima, care e în dreapta jos. Toate pilulele au aceeaşi compoziţie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon