melleva 35...intarzirea menstruatiei

24-02-2011
danna33
Nu este medic/terapeut
danna33
salut..am o nedumerire foarte mare...in 30 ianuarie a inceput ultima menstruatie si totodata am inceput sa iau atinconceptionale melleva 35...in prima saptamana am avut un contact sexual problematic, in sensul ca s-a rupt prezervativul in timpul contactului...am fost la medic si mi-ai zis ca nu pot ramane insarcinata fiind si sub AC si a 7 zi de ciclu menstrual...in 19 februarie am terminat blisteriul de AC...medicul mi-ai spus ca in pauza pe care o voi face va aparea menstruatia.sunt in a 5 zi de pauza si menstruatia nu mi-a venit..imi poate spune cineva care sunt cauzele...daca sunt motive de alarmare??..
1 comentarii
0
24-02-2011, ora 23:47
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este atat de improbabil sa fie vorba de o sarcina, incat se poate spune ca probabilitatea e zero. Pe de alta parte, daca va intrat un cui in cap, va spun din experienta: cea mai buna metoda ca sa-l scoateti de acolo este un test de sarcina.

In mod frecvent, anticonceptionalele (iar Meleva in mod deosebit) scad fluxul menstrual. E adevarat ca, macar in primele luni, nu il scad la zero de obicei. Varianta cea mai probabila este sa aveti o mica sangerare in urmatoarele zile. Daca nu veti avea DELOC sangerare,. si daca fenomenul se repeta si luna viitoare, ar fi bine sa schimbati anticonceptionalul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: