melleva 35...intarzirea menstruatiei
salut..am o nedumerire foarte mare...in 30 ianuarie a inceput ultima menstruatie si totodata am inceput sa iau atinconceptionale melleva 35...in prima saptamana am avut un contact sexual problematic, in sensul ca s-a rupt prezervativul in timpul contactului...am fost la medic si mi-ai zis ca nu pot ramane insarcinata fiind si sub AC si a 7 zi de ciclu menstrual...in 19 februarie am terminat blisteriul de AC...medicul mi-ai spus ca in pauza pe care o voi face va aparea menstruatia.sunt in a 5 zi de pauza si menstruatia nu mi-a venit..imi poate spune cineva care sunt cauzele...daca sunt motive de alarmare??..
1 comentarii
Este atat de improbabil sa fie vorba de o sarcina, incat se poate spune ca probabilitatea e zero. Pe de alta parte, daca va intrat un cui in cap, va spun din experienta: cea mai buna metoda ca sa-l scoateti de acolo este un test de sarcina.
In mod frecvent, anticonceptionalele (iar Meleva in mod deosebit) scad fluxul menstrual. E adevarat ca, macar in primele luni, nu il scad la zero de obicei. Varianta cea mai probabila este sa aveti o mica sangerare in urmatoarele zile. Daca nu veti avea DELOC sangerare,. si daca fenomenul se repeta si luna viitoare, ar fi bine sa schimbati anticonceptionalul.
In mod frecvent, anticonceptionalele (iar Meleva in mod deosebit) scad fluxul menstrual. E adevarat ca, macar in primele luni, nu il scad la zero de obicei. Varianta cea mai probabila este sa aveti o mica sangerare in urmatoarele zile. Daca nu veti avea DELOC sangerare,. si daca fenomenul se repeta si luna viitoare, ar fi bine sa schimbati anticonceptionalul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 3Sunt insarcinata?
- 6menstruatie maro, mai mult cheaguri dar tot maro...
- 3intrebare fara raspuns
- 15melleva 35
- 4intarzierea menstrei
- 6Imi intarzie ciclul, nu mai alaptez de 4 luni.. se instaleaza menopauza?
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 6Pot pastra sarcina?
- 2intarzierea menstruatiei
- 0De ce imi intarzie menstruatia?
- 0Intarzierea ciclului menstrual 2 luni
- 0Mi-a intarziat menstruatia 15 zile
- 4E urgent: prezevativul a ramas in vagin cateva secunde
- 2vitamina K pentru oprirea menstruatiei...
- 1de ce imi intarzie menstruatia ?
- 0Menstruatie intarziata
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 1Sarcină?
Mai multe informații despre: melleva 35 intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: