Melleva s-a retras de pe piata, ce imi recomandati?

01-09-2013
Fia
Nu este medic/terapeut
Fia
Buna, revin din nou. si melleva s-a retras de pe piata. As vrea sa imi recomandati dumneavoastra ceva, pentru ca nu am timp sa merg la doctoul care mi-a recomandat dianele pentru ca este dintr-un al oras si in doctorii de la mine din oras nu prea am incredere (de acea am fost la doi). As dori ceva pentru contraceptie, pentru ca problemele cu cosurile mi-au disparut, am 160cm, 50kg, si m-am saturat de prezervativ (am o relatie stabila, de durata). Va rog sa imi raspundeti, multumesc!
3 comentarii
0
02-09-2013, ora 11:20
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
nu cred ca ar putea nimeni sa iti recomande alt anticonceptional. nu este un medicament OTC ca sa poata fi recomandat de oricine asa. medicul decide, in functie de problemele pe care le ai, ce contraceptie ti se potriveste in continuarea a Meleva. mergi la un alt medic care este mai aproape de tine.
0
06-09-2013, ora 21:56
Fia
Nu este medic/terapeut
Fia
Un doctor mi-a recomandat yasmin si unul yaz, dar am inteles ca doar astea le recomanda la aproape oricine merge la ei, si nu am timp sa merg la alt doctor.
0
10-09-2013, ora 10:59
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
da. si mie mi-a recomandat prima data yasmin fara analize. eu am citit undeva ca melleva si diane sunt exact la fel fiindca au aceeasi compozitie si sunt periculoase. si pe locul doi sunt yazmin ca nocivitate. oricum niciunele nu fac bine organismului in timp. daca ti-a recomandat yazmin si nu ai timp ptr alt medic, ia yazmin daca e musai
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul