memorex si yasmin

buna seara. vreau sa incep sa iau memorex (contine ginkgo biloba, lecitina si spirulina) si vreau sa stiu sigur daca influenteaza efectul yasminului. eu stiu ca nu...dar vreau sa ma asigur :) multumesc
4 comentarii

multumesc frumos pt raspuns. si inca ceva. am terminat un tratament cu antibiotice(amoxicilina) marti (3 martie) si de miercuri am intrat in pauza de 7 zile. de miercurea viitoare voi incepe a doua folie de yasmin. este necesar sa ma mai protejez suplimentar cand voi incepe yasminul avand in vedere ca vor trece 7 zile de cand am terminat antibioticele?

Nu, nu va mai fi necesar. Atunci vor fi trecut cele minimum 7 zile a regulei care chiar asa se cheama: regula de 7 zile.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt protejata in pauza de 7 zile??
- 3Care este diferenta dintre Yasmin si Diane 35?
- 5reactii adverse yasmine
- 4yasmine si fumatul
- 9Dilema in alegerea unei metode contraceptive.
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 4fumatul si memoria
- 4sangerare maronie + Yasmine
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 4Ciclu neobisnuit
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 6risc sa raman insarcinata?
- 5antibioticele zinnat interactioneaza cu anticonceptionalele Yasmin?
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 2am uitat pastila yasmine mai putin de 12 ore
- 1Probleme cu memoria sau depresie?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: