memorex si yasmin

buna seara. vreau sa incep sa iau memorex (contine ginkgo biloba, lecitina si spirulina) si vreau sa stiu sigur daca influenteaza efectul yasminului. eu stiu ca nu...dar vreau sa ma asigur :) multumesc
4 comentarii

multumesc frumos pt raspuns. si inca ceva. am terminat un tratament cu antibiotice(amoxicilina) marti (3 martie) si de miercuri am intrat in pauza de 7 zile. de miercurea viitoare voi incepe a doua folie de yasmin. este necesar sa ma mai protejez suplimentar cand voi incepe yasminul avand in vedere ca vor trece 7 zile de cand am terminat antibioticele?

Nu, nu va mai fi necesar. Atunci vor fi trecut cele minimum 7 zile a regulei care chiar asa se cheama: regula de 7 zile.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2yasmine... daca fac pauza raman insarcinata?
- 4yasmine si fumatul
- 4Yasmine - pauza de 7 zile si o sangerare usoara
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 6dereglari ale ciclului menstrual
- 3e yasmin potrivit?
- 3cum iau yasmin?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 5Impresia ca anumite momente s-au mai intamplat.
- 4sangerare maronie + Yasmine
- 4probleme cu memoria
- 5"Absente", tulburari de memorie, blackout-uri. Oare am epilepsie?
- 1vomat dupa ce am luat pastila
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 0dificultati de memorie recenta
- 8Suplimente pentru memorie
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
- 1Probleme cu memoria sau depresie?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: