menopauza la 44 ani
am 45 ani, acum 7 luni am intrat la menopauza cf dr.endocrinolog care mi-a facut nenumarate teste inclusiv BPN, mamografie si sange, ecograf.
am primit trat hormonal oestrogel 1 aplicatie pe zi si utrogestan 200 mg pe zi.Mi s-a facut rau la o ora dupa si am avut ameteli f mari, caci am chemat ambulanta.acum mi-e teama sa le mai continui, caci am citit pe prospect si despre soc anafilactic.
multumesc ptr raspuns.
am primit trat hormonal oestrogel 1 aplicatie pe zi si utrogestan 200 mg pe zi.Mi s-a facut rau la o ora dupa si am avut ameteli f mari, caci am chemat ambulanta.acum mi-e teama sa le mai continui, caci am citit pe prospect si despre soc anafilactic.
multumesc ptr raspuns.
1 comentarii
Buna ziua,
Din descrierea facuta de dvs. ati prezentat simptome cu reactie alergica la tratatment, cel mai bine este sa intrerupeti acest tratatment si sa va adresati urgent la medicul care va prescris reteta, iar acestta este in masura sa va recomande sa urmati altceva.
O zi excelenta!
Din descrierea facuta de dvs. ati prezentat simptome cu reactie alergica la tratatment, cel mai bine este sa intrerupeti acest tratatment si sa va adresati urgent la medicul care va prescris reteta, iar acestta este in masura sa va recomande sa urmati altceva.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme sexuale la menopauza
- 4sarcina sau menopauza?
- 3menopauza si diabet... e grav?
- 5menopauza, infectie genitala, dureri inghinale si dureri articulare
- 1menopauza: bufeuri din 15 in 15 min. + transpiratie
- 17Menopauza indusa chirurgical
- 2osteoporoza
- 4menopauza la 35 ani
- 4simptome accentuate la osteoporoza
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 0menopauza... bufeurile sunt daunatoare inimii?
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 13Menopauza - sangerarii dese
- 3menopauza... pot sa mai prelungesc putin inevitabilul?
- 3menopauza de 8 ani si de cateva luni am o scurgere gelatinoasa galbuie si sange
- 2ameteli, frunicaturi, oboseala
- 0lichid roz dupa chiuretaj biopsic menopauza
- 7Calduri excesive si stare de rau
- 0Menopauza tratament
- 3Menopauza, lichid ușor maroniu între cicluri
Mai multe informații despre: Menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: