menstruatia dupa postinor 2

buna!
am luat pastila de a doua zi pe 13 noiembrie(s-a rupt prezervativul, dar la baza nu in varf si nu stiu sigur daca atunci cand a fost inodat asa cum banuiesc eu, sau in timpul actului sexual), la o saptamana dupa aceea am avut o scurgere maronie(daca poate sa-mi spuna cineva de ce?), iar pe 28 mi-a venit normal.pana akm am avut o menstruatie regulata la 24-25 zile si as vrea sa stiu daca luna aceasta(decembrie) imi va veni mentruatia ca si pana akm sau va fi in continuare dereglata?
am luat pastila de a doua zi pe 13 noiembrie(s-a rupt prezervativul, dar la baza nu in varf si nu stiu sigur daca atunci cand a fost inodat asa cum banuiesc eu, sau in timpul actului sexual), la o saptamana dupa aceea am avut o scurgere maronie(daca poate sa-mi spuna cineva de ce?), iar pe 28 mi-a venit normal.pana akm am avut o menstruatie regulata la 24-25 zile si as vrea sa stiu daca luna aceasta(decembrie) imi va veni mentruatia ca si pana akm sau va fi in continuare dereglata?
3 comentarii

nu se ştie fiecare organism reacţionează diferit. poţi să te aştepţi la orice

si eu am aceeasi problema ca si tine...in mod normal mi-a venit pe 15 decembrie...dar pe 24 am luat postinor 2..iar acum pe 29 mi-a venit iar..scurgerea maronie de care zici tu...
Acum sunt sigura ca e de la pastila. dar o sa-mi vina normal in ianuarie? fara jumatati de luna? asta ma framanta si vad k si pe tine
Acum sunt sigura ca e de la pastila. dar o sa-mi vina normal in ianuarie? fara jumatati de luna? asta ma framanta si vad k si pe tine

buna beattryce!
am aflat raspunsul la intrebarea mea...
mie mi-a venit akm in decembrie normal ca si in celelalte luni, adica la 25 zile.e posibil ca si tie sa ti se intample la fel adica sa ai menstruatia ca si pana akm inainte sa iei postinor, dar dupa cum a zis si crinna22 fiecare organism e diferit si reactioneaza diferit. eu sper sa-ti vina normal sa nu ai parte de surprize neplacute. iti urez la multi ani si sa ne intalnim cu bine anul viitor! sarbatori fericite!
am aflat raspunsul la intrebarea mea...
mie mi-a venit akm in decembrie normal ca si in celelalte luni, adica la 25 zile.e posibil ca si tie sa ti se intample la fel adica sa ai menstruatia ca si pana akm inainte sa iei postinor, dar dupa cum a zis si crinna22 fiecare organism e diferit si reactioneaza diferit. eu sper sa-ti vina normal sa nu ai parte de surprize neplacute. iti urez la multi ani si sa ne intalnim cu bine anul viitor! sarbatori fericite!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4postinor si contraceptive!
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 3credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul?
- 2postinor de cate ori pe an se ia?
- 3cat trebuie sa dureze sangerarea de dupa postinor?
- 5help! despre efectele pastilei POSTINOR!
- 3rosu prea devreme
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 9probleme menstruale
- 2anticonceptionale si menstruatia!un raspuns va rog
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 0sterilet si menstruatie
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 11dexamethason pentru dereglari de ciclu.
- 17Prezervativ rupt. Sa iau pastila de a 2-a zi?
- 3Postinor 2, test negativ
- 10Sarcina dupa postinor 2 si test de sarcina negativ ?
- 1E posibil?
- 0Buna!Sunt noua aici și am o întrebare!
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: