menstruatia dupa postinor 2
buna!
am luat pastila de a doua zi pe 13 noiembrie(s-a rupt prezervativul, dar la baza nu in varf si nu stiu sigur daca atunci cand a fost inodat asa cum banuiesc eu, sau in timpul actului sexual), la o saptamana dupa aceea am avut o scurgere maronie(daca poate sa-mi spuna cineva de ce?), iar pe 28 mi-a venit normal.pana akm am avut o menstruatie regulata la 24-25 zile si as vrea sa stiu daca luna aceasta(decembrie) imi va veni mentruatia ca si pana akm sau va fi in continuare dereglata?
am luat pastila de a doua zi pe 13 noiembrie(s-a rupt prezervativul, dar la baza nu in varf si nu stiu sigur daca atunci cand a fost inodat asa cum banuiesc eu, sau in timpul actului sexual), la o saptamana dupa aceea am avut o scurgere maronie(daca poate sa-mi spuna cineva de ce?), iar pe 28 mi-a venit normal.pana akm am avut o menstruatie regulata la 24-25 zile si as vrea sa stiu daca luna aceasta(decembrie) imi va veni mentruatia ca si pana akm sau va fi in continuare dereglata?
3 comentarii
nu se ştie fiecare organism reacţionează diferit. poţi să te aştepţi la orice
si eu am aceeasi problema ca si tine...in mod normal mi-a venit pe 15 decembrie...dar pe 24 am luat postinor 2..iar acum pe 29 mi-a venit iar..scurgerea maronie de care zici tu...
Acum sunt sigura ca e de la pastila. dar o sa-mi vina normal in ianuarie? fara jumatati de luna? asta ma framanta si vad k si pe tine
Acum sunt sigura ca e de la pastila. dar o sa-mi vina normal in ianuarie? fara jumatati de luna? asta ma framanta si vad k si pe tine
buna beattryce!
am aflat raspunsul la intrebarea mea...
mie mi-a venit akm in decembrie normal ca si in celelalte luni, adica la 25 zile.e posibil ca si tie sa ti se intample la fel adica sa ai menstruatia ca si pana akm inainte sa iei postinor, dar dupa cum a zis si crinna22 fiecare organism e diferit si reactioneaza diferit. eu sper sa-ti vina normal sa nu ai parte de surprize neplacute. iti urez la multi ani si sa ne intalnim cu bine anul viitor! sarbatori fericite!
am aflat raspunsul la intrebarea mea...
mie mi-a venit akm in decembrie normal ca si in celelalte luni, adica la 25 zile.e posibil ca si tie sa ti se intample la fel adica sa ai menstruatia ca si pana akm inainte sa iei postinor, dar dupa cum a zis si crinna22 fiecare organism e diferit si reactioneaza diferit. eu sper sa-ti vina normal sa nu ai parte de surprize neplacute. iti urez la multi ani si sa ne intalnim cu bine anul viitor! sarbatori fericite!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta cu Postinor 2 - informatii
- 3nelamurire
- 3dupa chiuretaj.. menstruatie abundenta
- 4menstruatia dereglata de 3 ani
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 4ciclul menstrual
- 8Pot fi ramas gravida?
- 4postinor 2 la 59 de ore
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 1Menstruatie dupa operatie de chist ovarian
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 1Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: