Menstruatia dupa renuntarea la anticonceptionale
Buna ziua,
Mentionez ca am luat AC Belara in ultimele 4 luni. Acuma doua saptamani am luat ultima pilula din folia de 21 de pilule de la Belara. In a 4a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat in urma caruia partenerul meu a ejaculat in mine. In momentul in care trebuia sa incep urmatorul pachet (a8a zi dupa ce am terminat saptamana de pauza), am decis sa renunt la ele pentru o perioada. Protejeaza pilulele si in zilele de pauza? In cat timp de la ultima pilula apare ovulatia daca aceasta a fost la terminarea unui ciclu de pilule administrate? Exista vreun risc sa raman gravida?
Mentionez ca am luat AC Belara in ultimele 4 luni. Acuma doua saptamani am luat ultima pilula din folia de 21 de pilule de la Belara. In a 4a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat in urma caruia partenerul meu a ejaculat in mine. In momentul in care trebuia sa incep urmatorul pachet (a8a zi dupa ce am terminat saptamana de pauza), am decis sa renunt la ele pentru o perioada. Protejeaza pilulele si in zilele de pauza? In cat timp de la ultima pilula apare ovulatia daca aceasta a fost la terminarea unui ciclu de pilule administrate? Exista vreun risc sa raman gravida?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa cat timp trebuie facuta pauza la anticonceptionale?
- 2stop pilule
- 3la logest pauza?
- 4yasmine.. cand fac pauza?
- 4intrebare: sunt protejata in perioada de pauza?
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 4prima pastila dupa pauza
- 4pauza de 7 zile si menstruatia
- 5cat de protejata sunt in prima zi dupa pauza?
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 1Pauza anticonceptionale
- 2Pauza de 6 zile in loc de 7 la anticonceptionale
- 2Anticonceptionale inainte de menstratie
- 1Despre intarzierea ciclului menstrual
- 0Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 1Pastile karissa
- 1Cum ma opresc din a lua pastile anti conceptionale?
Mai multe informații despre: renuntarea la anticonceptionale pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: