Menstruatia dupa renuntarea la anticonceptionale
Buna ziua,
Mentionez ca am luat AC Belara in ultimele 4 luni. Acuma doua saptamani am luat ultima pilula din folia de 21 de pilule de la Belara. In a 4a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat in urma caruia partenerul meu a ejaculat in mine. In momentul in care trebuia sa incep urmatorul pachet (a8a zi dupa ce am terminat saptamana de pauza), am decis sa renunt la ele pentru o perioada. Protejeaza pilulele si in zilele de pauza? In cat timp de la ultima pilula apare ovulatia daca aceasta a fost la terminarea unui ciclu de pilule administrate? Exista vreun risc sa raman gravida?
Mentionez ca am luat AC Belara in ultimele 4 luni. Acuma doua saptamani am luat ultima pilula din folia de 21 de pilule de la Belara. In a 4a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat in urma caruia partenerul meu a ejaculat in mine. In momentul in care trebuia sa incep urmatorul pachet (a8a zi dupa ce am terminat saptamana de pauza), am decis sa renunt la ele pentru o perioada. Protejeaza pilulele si in zilele de pauza? In cat timp de la ultima pilula apare ovulatia daca aceasta a fost la terminarea unui ciclu de pilule administrate? Exista vreun risc sa raman gravida?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Cat se face pauza dupa 3 ani de antic.?
- 3sangerarea din pauza de 7 zile
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 4Yasmine - pauza de 7 zile si o sangerare usoara
- 3in perioada de pauza sunt protejata in continuare?
- 5in cele 7 zile de pauza daca ai contacte sexuale poti ramane insarcinata?
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 5am o problema?
- 4as dori sa aflu knd se face pauza si kt timp
- 3pauza anticonceptionale-raspuns urgent va rog mult!!!!
- 2Efectele renuntarii la anticonceptionale...?!
- 1As vrea sa renunt la anticonceptionale
- 0pauza mai mare de 8 zile contraceptive yasmine
- 1dereglare ciclu dupa 10 ani de anticonceptionale
- 1Despre intarzierea ciclului menstrual
- 0Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 0Amenoree cu anticonceptionale
- 0Întrerupere anticoncepționale si reluare
- 1Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
Mai multe informații despre: renuntarea la anticonceptionale pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: