Menstruatia dupa renuntarea la anticonceptionale
Buna ziua,
Mentionez ca am luat AC Belara in ultimele 4 luni. Acuma doua saptamani am luat ultima pilula din folia de 21 de pilule de la Belara. In a 4a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat in urma caruia partenerul meu a ejaculat in mine. In momentul in care trebuia sa incep urmatorul pachet (a8a zi dupa ce am terminat saptamana de pauza), am decis sa renunt la ele pentru o perioada. Protejeaza pilulele si in zilele de pauza? In cat timp de la ultima pilula apare ovulatia daca aceasta a fost la terminarea unui ciclu de pilule administrate? Exista vreun risc sa raman gravida?
Mentionez ca am luat AC Belara in ultimele 4 luni. Acuma doua saptamani am luat ultima pilula din folia de 21 de pilule de la Belara. In a 4a zi de pauza am avut contact sexual neprotejat in urma caruia partenerul meu a ejaculat in mine. In momentul in care trebuia sa incep urmatorul pachet (a8a zi dupa ce am terminat saptamana de pauza), am decis sa renunt la ele pentru o perioada. Protejeaza pilulele si in zilele de pauza? In cat timp de la ultima pilula apare ovulatia daca aceasta a fost la terminarea unui ciclu de pilule administrate? Exista vreun risc sa raman gravida?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Cat se face pauza dupa 3 ani de antic.?
- 4Pot ramane insarcinata?
- 3dilema
- 2am nevoie de un raspuns rapid pentru a sti ce sa fac pls
- 6sunt protejata si in cele 7 zile de pauza?
- 2Pauza de dupa pilule
- 3pauza de anticonceptionale
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 4pauza la anticonceptionale, tratament trachisan si sex = sarcina?
- 7vreau sa raman insarcinata
- 4in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?
- 5cat de protejata sunt in prima zi dupa pauza?
- 0reactii posibile dupa renuntare la anticonceptionale?
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 0Conceptionale karissa
- 0Cand pot reincepe anticonceptionalele?
- 0Contraceptive fara pauza între blistere
- 1Pauza de 7 zile între contraceptive
Mai multe informații despre: renuntarea la anticonceptionale pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: