menstruatia, pe parcursul tratamentului cu anticonceptionale
De 3 luni i au anticonceptionalele Loget, prescrise de medicul ginecolog. Acum in a 3 a luna mi a venit menstruatia cu o saptamana inainte, desi pilulele nu erau gata, bineinteles ca am continuat sa i au pilulele. E o problema ca mi a venit menstruatia mai repede? Ce trebuie facut?
3 comentarii
Se intampla adesea, dar mai ales in primele trei luni, ca "menstruatia" sa nu vina in cele 7 zile de pauza, ci inainte. In special la anticonceptionale cu mai putin hormon, precum Logest, se intampla acest lucru. Fiind o situatie, deocamdata, izolata, urmati-va tratamentul ca si pana acum. Daca se repeta, iar problema devine cu adevarat suparatoare, avand surpriza ca sangerarea sa apara cand nu va asteptati, atunci se poate lua in discutie schimbarea contraceptivului.
As mai avea o intrebare, cum de mi a dat ginecologul pastile cu putini hormoni, daca tenul meu e predispus la acnee si sunt si foarte slaba???
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie.. logest
- 6dereglare menstruatie. de ce imi intarzie asa de mult?
- 6ciclul menstrual dereglat
- 3LOGEST pilule interfereaza cu POLYGYNAX ovule?
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 6anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
- 3sunt tare speriata
- 4in momentul de fata putem face sex fara protectie suplimentara fara nici o problema?
- 4menstruatie dereglata
- 4efectele adverse ale anticonceptionalelor
- 4ciclu neregulat si analize endocrinologice
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 3Diaree si Logest
- 0Sangerare a doua zi dupa urinare
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 0Ciclu menstrual
- 0Dereglare, chist sau infectie?
- 1Ciclu dereglat
- 0Am nevoie de un sfat, urgent - menstruatie abundenta cu cheaguri, dureri de ovare
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: