menstruatia, pe parcursul tratamentului cu anticonceptionale
De 3 luni i au anticonceptionalele Loget, prescrise de medicul ginecolog. Acum in a 3 a luna mi a venit menstruatia cu o saptamana inainte, desi pilulele nu erau gata, bineinteles ca am continuat sa i au pilulele. E o problema ca mi a venit menstruatia mai repede? Ce trebuie facut?
3 comentarii
Se intampla adesea, dar mai ales in primele trei luni, ca "menstruatia" sa nu vina in cele 7 zile de pauza, ci inainte. In special la anticonceptionale cu mai putin hormon, precum Logest, se intampla acest lucru. Fiind o situatie, deocamdata, izolata, urmati-va tratamentul ca si pana acum. Daca se repeta, iar problema devine cu adevarat suparatoare, avand surpriza ca sangerarea sa apara cand nu va asteptati, atunci se poate lua in discutie schimbarea contraceptivului.
As mai avea o intrebare, cum de mi a dat ginecologul pastile cu putini hormoni, daca tenul meu e predispus la acnee si sunt si foarte slaba???
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1modificari ale menstruatiei
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 2am nevoie de un raspuns rapid pentru a sti ce sa fac pls
- 5cum se administreaza anticonceptionalele logest?
- 7am ramas cu burta mare?
- 5in cele 7 zile de pauza daca ai contacte sexuale poti ramane insarcinata?
- 5dereglarea ciclului menstrual
- 13cum scap de dereglarile de ciclu?
- 3de ce nu imi vine ciclu la aceeasi data?
- 2ciclu la 15 zile
- 1URGENT - Terminare tratament Diane 35 - acum am probleme cu dereglari ale ciclului
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 0Intreruperea brusca a anticonceptioanelelor.
- 3Logest pilula 11 uitata
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
- 0Logest si operatia de apendicita
- 0Probleme menstruatie!
- 1E doar o delegrare hormonala?
- 1Dereglare menstruala
- 2Probleme menstruale
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: