menstruatia, pe parcursul tratamentului cu anticonceptionale
De 3 luni i au anticonceptionalele Loget, prescrise de medicul ginecolog. Acum in a 3 a luna mi a venit menstruatia cu o saptamana inainte, desi pilulele nu erau gata, bineinteles ca am continuat sa i au pilulele. E o problema ca mi a venit menstruatia mai repede? Ce trebuie facut?
3 comentarii
Se intampla adesea, dar mai ales in primele trei luni, ca "menstruatia" sa nu vina in cele 7 zile de pauza, ci inainte. In special la anticonceptionale cu mai putin hormon, precum Logest, se intampla acest lucru. Fiind o situatie, deocamdata, izolata, urmati-va tratamentul ca si pana acum. Daca se repeta, iar problema devine cu adevarat suparatoare, avand surpriza ca sangerarea sa apara cand nu va asteptati, atunci se poate lua in discutie schimbarea contraceptivului.
As mai avea o intrebare, cum de mi a dat ginecologul pastile cu putini hormoni, daca tenul meu e predispus la acnee si sunt si foarte slaba???
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dereglari menstruale
- 6Cat timp pot fi luate anticonceptionalele?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 36Anticonceptionale Logest si sexul
- 6dereglare menstruatie
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 6dereglari ale ciclului menstrual
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 4de mai bine de un an si 3 luni am mari dereglari de ciclu menstrual
- 0Menstruatia vine o data la 8-9 luni. Mai pot ramane insarcinata?
- 3Dereglare menstruatie
- 11dexamethason pentru dereglari de ciclu.
- 4Tri regol- dereglare ciclu dupa sarcina?
- 2ciclu la 15 zile
- 0Modificare menstruatie - cauza
- 1Dereglare menstruala
- 1Ciclu menstrual neregulat
- 1ciclu neregulat
- 1Ciclu dereglat
- 7Va rog un rasp! menstruația dereglata
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: