menstruatia, pe parcursul tratamentului cu anticonceptionale

De 3 luni i au anticonceptionalele Loget, prescrise de medicul ginecolog. Acum in a 3 a luna mi a venit menstruatia cu o saptamana inainte, desi pilulele nu erau gata, bineinteles ca am continuat sa i au pilulele. E o problema ca mi a venit menstruatia mai repede? Ce trebuie facut?
3 comentarii

Se intampla adesea, dar mai ales in primele trei luni, ca "menstruatia" sa nu vina in cele 7 zile de pauza, ci inainte. In special la anticonceptionale cu mai putin hormon, precum Logest, se intampla acest lucru. Fiind o situatie, deocamdata, izolata, urmati-va tratamentul ca si pana acum. Daca se repeta, iar problema devine cu adevarat suparatoare, avand surpriza ca sangerarea sa apara cand nu va asteptati, atunci se poate lua in discutie schimbarea contraceptivului.

As mai avea o intrebare, cum de mi a dat ginecologul pastile cu putini hormoni, daca tenul meu e predispus la acnee si sunt si foarte slaba???
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand trebuie sa incep sa le iau din nou Logest?
- 6dereglare menstruatie
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 4dereglare menstruala
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 4Ciclu neobisnuit
- 5interactioneaza silimarina cu logest?
- 5Aspacardin determina o dereglare a menstruatiei?
- 0Intreruperea brusca a anticonceptioanelelor.
- 3Menstruatie mai devreme (o saptamana)
- 1nu a venit ciclu si nu sunt gravida?!
- 3Ciclu mai mare de 40 de zile
- 0Lipsa menstruatie dupa tratament cu Duphaston
- 0Menopauza
- 0Dereglare hormonala? Teste negative, nu bebe la ecografie
- 1Ciclu dereglat
- 1Secreții cu sânge si dureri abdominale
- 0Sangerari vaginale
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: