menstruatia si anticonceptionalele

25-11-2008
d.a.e.
Nu este medic/terapeut
d.a.e.
am luat 5 luni yasmin si acum o luna am renuntat la ele si nu mai iau nimic. eu cu pr meu folosim prezervativul. dupa ce am terminat blisterul mi-a venit menstruatia, f normal. Intrebarea este dupa cat timp ar trebui sa apara urmatoarea menstruatie pentru ca a trecut deja o luna si 3 zile si inca nu mi-a venit. sa fac un control sau sa mai astept cateva zile?
sa va mai spun ca inainte de pastile venea cat de cat regulat cu intarzieri de 3-4 zile. si in luna asta acum vreo 2 saptamani am luat niste anticonceptionale pentru raceala jos: NORFLOXACIN SI FLAMEXIN. Credeti ca asta are vreo legatura?
Va multumesc!
2 comentarii
0
26-11-2008, ora 14:03
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
dupa intreruperea anticonceptionalelor cam2-3 luni apar dereglari de menstruatie.Pt linistea ta te poti duce la un consult.
0
03-07-2012, ora 12:09
irinaalina
Nu este medic/terapeut
irinaalina
buna.iau anticonceptionale yasmin de o luna.prima pastila am luat-o in prima zi a menstruatiei.Asta este a 4 a zi de cand le-am terminat, dar nu mi-a aparut mensrtuatia pana acum. sunt foarte ingrijorata.exista risc de sarcina.sau care este motivul din cauza caruia nu mi-a venit.astept raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul