menstruatie

12-03-2011
oana 2
Nu este medic/terapeut
oana 2
buna ziua am si eu o nelamurire mi a venit menstruatia pe 7 martie dar mi a curs putin sange si ceva maro m a tinut 4 zile si mie frica sa nu mi vina din nou saptamana viitoare adik pe 20 martie deoarece am sa plec cu prietenul la munte si din cauza emotiilor poate imi vine dar cred ca prea devreme sa mi vina de 2 ori in aceeasi luna.
va rog frumos sa mi dati un sfat ce ar trebuii sa fac sa nu mi vina ?va multumesc !o zi buna!
1 comentarii
0
13-03-2011, ora 19:48
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce menstruatia a venit pe 7 martie (nu conteaza ca a fost mai saraca) nu aveti niciun motiv sa credeti ca va veni pe 20 martie. Emotiile pot influenta menstruatia, numai ca aceasta influenta se manifesta, de obicei, in sensul nevenirii atunci cand ar trebui sa vina si nu in sensul contrar, al venirii cand nu ar trebui.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul