menstruatie ciudata

10-06-2009
cristiane
Nu este medic/terapeut
cristiane
de mai multe luni in ultimele doua zile ale menstruatiei sangele nu mai are aspectul normal.luna de luna ma confrunt cu acest fapt, am fost la dr si mi a zis sa iau anticonceptionale deoarece s ar putea sa fie un dereglaj hormonal, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, precizez faptul ca acesta are o culoare maro inchis si nu mai are aspect de menstruatie ci mai degraba un lichid vascos de culoare maro, astept un raspuns
2 comentarii
0
11-06-2009, ora 12:06
Cuore
Nu este medic/terapeut
Cuore
Pai la sfarsitul menstruatiei cred ca nu e nicio problema daca e maro. La unele femei poate debuta astfel(maro) si atunci sunt posibile dereglari hormonale. Se pot face analize sa vezi daca sunt chiar dereglari, nu sa te apuci sa iei anticonceptionale, mai ales daca nici nu doresti. Cati ani ai ? De cat timp ai menstruatie ?
0
27-06-2012, ora 18:44
Masc1
Nu este medic/terapeut
Masc1
Buna, vreau sa va spun ca si mie mi se intampla la fel, in urma cu un an am renuntat la anticonceptionale si de atunci ma confrunt cu aceasta pb, in ultima vreme ff putin mai e sange e decat ceva maroniu putin mai gros care cateodata vine si nu vine o zi doua sau 3, nu stiu vad ca tot mai multe femei se confrunta cu pb asta, oare ce sa fie ?cineva si a dat seama ce e ?
Adaugă un comentariu / răspuns