Menstruatie ciudata!
Buna ziua.
Iau anticonceptionale de 11 luni.Acum sunt in pauza.
Pauza trecuta cat si pauza aceasta menstruatia a inceput ciudat.Imi vine cateva picaturi, deci pot sta lejera cu protej-slip iar peste aproximativ 12-14 ore incepe sa curga normal si ma tine normal.Dupa cum a spus s-a intamplat pauza trecuta pentru prima data si acum am doar cateva picaturi si sper sa isi dea drumul.
Ar trebui sa ma duc la cabinet pentru a mi se schimba?
Iau anticonceptionale de 11 luni.Acum sunt in pauza.
Pauza trecuta cat si pauza aceasta menstruatia a inceput ciudat.Imi vine cateva picaturi, deci pot sta lejera cu protej-slip iar peste aproximativ 12-14 ore incepe sa curga normal si ma tine normal.Dupa cum a spus s-a intamplat pauza trecuta pentru prima data si acum am doar cateva picaturi si sper sa isi dea drumul.
Ar trebui sa ma duc la cabinet pentru a mi se schimba?
2 comentarii
se mai intampla si la mine o zi e incet si pe urma normal, cred ca e efetul pastilutelor, p;oti merge la un cabinet insa eu una stiu ca e normal.:*
johanna12, asta se intampla si femeilor ce nu iau contraceptive, si celor ce iau pilule.. Spottingul dinainte de menstruatie este normal chiar si daca dureaza cateva zile. Nu ai niciun motiv sa fii ingrijorata.
Eu am avut o lunga perioada in care ma confruntam cu spottingul dinainte de menstruatie chiar si 7 zile, si nu era nimic in neregula cu mine.
Eu am avut o lunga perioada in care ma confruntam cu spottingul dinainte de menstruatie chiar si 7 zile, si nu era nimic in neregula cu mine.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon