Menstruatie dereglata
Inca de cand am avut prima menstra ( acum 4 ani) am avut numai menstruatie neregulata, respctiv amenoree secundara ( pe perioade de 3-6 luni). Am luat o perioara progestativ si mi s-a reglat timp de 6 luni, apoi am avut amenoree alte 6 luni. In urma unui contact sexual neprotejat am luat postinor 2, dupa care mi s-a reglat din nou menstruatia timp de aproximativ 7 luni. Poate avea vreo legatura postinorul cu reglarea menstruatiei?
3 comentarii
Ca regula generala, ar fi preferabil sa luati anticonceptionale (pilule) decat sa luati Postinor, care este "contraceptiv de urgenta". Reactiile adverse in timp sunt mai mici in primul caz.
ideea era ca nu mai avusesem menstruatie de mult timpi iar imediat dupa ce am luat postionor am avut regulat o perioada de 7 luni, ceea ce mi se pare ciudat.
din cauza dozei hormonale marite, dar asta nu inseamna ca e bine sa iei postinor.
de preferat e sa faci asa cum a zis si dnul dr, sa iei in continuare contraceptive pe baza de hormoni ca sa ti-o regleze.
de preferat e sa faci asa cum a zis si dnul dr, sa iei in continuare contraceptive pe baza de hormoni ca sa ti-o regleze.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 7Picioare umflate, dereglare a ciclului
- 4dereglare!
- 7duphaston
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 4menstruatie dereglata
- 3Dereglare menstruatie - cauze?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 2ciclu la 15 zile
- 2Menstruatie dereglata datorita anticonceptionalelor.
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 0Poate fi o dereglare?
- 3Menstruatie mai devreme (o saptamana)
- 0Sangerare a doua zi dupa urinare
- 1Karissa pentru chisturi
- 0Antibiotice si ciclu menstrual
- 2Lipsa mentruației si singerări
- 1Durere de san, menstruatie rara
- 2Menstruatie 10 zile
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: