Menstruatie dereglata datorita anticonceptionalelor.
Buna ziua! Am si eu o problema.. Am luat anticonceptionale ( Marvelon) timp de 2 ani, fara pauza.. Cand am renuntat la pilule, menstruatia a fost foarte dereglata... Nu stiu ce sa fac.. Am fost la consultatii, la diferiti medici, am facut testul papanicolau.. Ce teste, analize as putea face pt. a se regla menstruatia?? Astept o parere, un sfat...
2 comentarii
De regula menstruatia se regleaza singura in maximum 6 luni insa daca acest lucru nu s-a intamplat desi au trecut 6 luni de la renuntarea la pilule, atunci medicul ginecolog iti prescrie un tratament pentru reglarea menstruatiei, evident altceva decat anticonceptionale.
In timpul in care ai luat pilule contraceptive ovarele nu au functionat, ci au fost puse in repaus. Multe femei se confrunta cu lipsa menstruatiei in momentul renuntarii la pilule insa nu este o regula generala.
La ce interval de timp apare menstruatia? Atunci cand apare este normala dpdv cantitativ sau este redusa?
Ciudat ca medicul ginecolog nu ti-a dat niciun tratament.
Te sfatuiesc sa mergi la endocrinologie si sa schimbi medicul ginecolog.
In timpul in care ai luat pilule contraceptive ovarele nu au functionat, ci au fost puse in repaus. Multe femei se confrunta cu lipsa menstruatiei in momentul renuntarii la pilule insa nu este o regula generala.
La ce interval de timp apare menstruatia? Atunci cand apare este normala dpdv cantitativ sau este redusa?
Ciudat ca medicul ginecolog nu ti-a dat niciun tratament.
Te sfatuiesc sa mergi la endocrinologie si sa schimbi medicul ginecolog.
Am 4 ani de cand am renuntat la pilule... La inceput imi intarzia menstruatia si 2 luni, apoi a ajuns sa intarzie ai putin.. Acum imi intarzie o sapt.-doua, sau imi vine mai devreme... Iar cad apare este normala dpdv cantitativ, doar uneori este mai inchisa la culoare..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ovare polichistice, menstruatie dereglata... pot avea un copil?
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 2Intrebare: anticonceptioanele scad efectul tratamentului pentru acnee?
- 3efect escapelle
- 3Probleme la anticonceptionale: Milligest
- 1anticonceptionalele si rana pe col
- 3menstruatie dereglata
- 4iau novynette de mult timp iar de ieri am o sangerare
- 4Anticonceptionale si a doua zi, voma
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 3anticonceptionale contra acneei
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 0Modificare menstruatie - cauza
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 1dereglari menstruale
- 6Eu nu imi intoxic organismul cu Anticonceptionale
- 0Anticonceptionale
- 1Ciclu dereglat
- 1E doar o delegrare hormonala?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: