menstruatie dupa postinor
Buna ziua! Raspundeti-mi va rog si mie la urmatoarea intrebare: daca ovulatia s-a produs si s-a luat Postinor, iar sarcina nu e, sangerarea care va aparea, IN PRINCIPIU, trebuie sa dureze cam tot atatea zile cat o menstruatie normala (nu mai putine zile, in orice caz)?
Multumesc celor ce raspund!
Multumesc celor ce raspund!
4 comentarii
De regulă durează mai puţin.
buna ziua!am luat postinor acum o saptamana, pe 21 iunie si menstruatie mi-a aparut pe 27 iunie seara, dar o menstruatie de culoare putin maro apoi rosie dar foarte redusa.Vreau sa mentionez ca ciclul trebuia sa.mi vina pe 5 iulie.Nu stiu ce sa ma fac.Sunt insarcinata? O fi asta falsa menstruatie, adica sangerearea dupa postinor(ma gandesc intr-un fel ca nu ar putea fi k a trecut o sapatamana).Va rog ajutati.ma ca nu stiu de ce am ciclul redus sau daca o fi falsa menstruatie. sau in cel mai rau caz sa nu fie vreo sarcina.am citi pe internet sa nu fie vorba de extrauterina:((.
am nevoie de un raspuns domnul doctor Dragomir!va rog ajutati.ma!
daca ti-a venit nu e problema, s-a produs o dereglarein organism daca vei citi postarile domnului doctor dragomir vei vedea ca el nu recomanda acest postinor si nici nu are o parere fb despre acest medicament. am luat si eu in urma cu 4 ani postinor de 2 ori si asa mi s-a intamplat si mie, ciclu f redus insa nu am ramas insarcinata. de atunci m am invatat minte si folosesc ac.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 2postinor 2 de 2 ori in acelasi an?
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 3efecte postinor sau o posibila sarcina?
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 3Poate fi de vina Postinorul?
- 40e insarcinata?
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 5prezervativul rupt, postinor 2.. sarcina?
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 10Oprirea mensturatie
- 5menstruatie de doua ori in aceeasi luna
- 6ce fel de ciclu?
- 4prezervativ rupt, Postinor 2, scurgeri maronii
- 3Postinor 2, test negativ
- 1Postinor 2
Mai multe informații despre: postinor ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: