menstruatie in cantitati reduse
Am si eu o intrebare pt care a-si dori un raspuns daca se poate, am menstruatia lunar regulata insa in cantitati foarte mici si pt o scurta perioada (2 zile), acum doresc sa raman insarcinata insa pana acum nimic ( de 5 luni incerc) poate fi menstruatia redusa un motiv?
2 comentarii
Trebuie sa va investigati: sa faceti dozari hormonale si ecografie transvaginala.Deasemenea este indicat sa faca si sotul o spermograma.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Buna ziua,
Am mai bine de 1 an si 3 luni de cand iau Mercilon fara pauza.
In dec am facut o ecografie tridimensioanala abdominala( daca se cheama asa)-a fost ok, uter gol -am fost la control pentru ca aveam spotting si s-a redus menstruatia cantitativ. am luat in oct 2009 si in ian 2010 augmentin. dna doctor mi-a sugerat yaz-nu mi-a impus( insa pretul mare de 50 de ron cred ca este nejustificat).
Problema este in prezent ca mentruatia s-a redus f mult, este maro...dureaza 2-3 zile, elimin poate 1-2 cheaguri, dar nu mai vad acel rosu( sange), doar maro.sa mai merg la control?Oare de ce mi se intampla acest lucru? am facut si 2 teste de sarcina la intervale diferite( surecheck-cu urina de dimineata), dar au iesit neg.
Nu stiu ce sa mai cred. Mai mult prietenul meu nu ejaculeaza in mine.
Multumesc anticipat pt raspuns!
Am mai bine de 1 an si 3 luni de cand iau Mercilon fara pauza.
In dec am facut o ecografie tridimensioanala abdominala( daca se cheama asa)-a fost ok, uter gol -am fost la control pentru ca aveam spotting si s-a redus menstruatia cantitativ. am luat in oct 2009 si in ian 2010 augmentin. dna doctor mi-a sugerat yaz-nu mi-a impus( insa pretul mare de 50 de ron cred ca este nejustificat).
Problema este in prezent ca mentruatia s-a redus f mult, este maro...dureaza 2-3 zile, elimin poate 1-2 cheaguri, dar nu mai vad acel rosu( sange), doar maro.sa mai merg la control?Oare de ce mi se intampla acest lucru? am facut si 2 teste de sarcina la intervale diferite( surecheck-cu urina de dimineata), dar au iesit neg.
Nu stiu ce sa mai cred. Mai mult prietenul meu nu ejaculeaza in mine.
Multumesc anticipat pt raspuns!
Alte subiecte recente din această secțiune: