Menstruatie inainte de terminarea blisterului

Buna ziua! Iau de 1 an si jumatate anticonceptionale Logest. Nu am avut probleme pana acum, menstruatia imi venea mereu regulat, in ziua de vineri, insa luna aceasta, in a treia saptamana de ac, am inceput un tratament pentru acnee cu Dalacin C si Rifampicina. Menstruatia a aparut mai devreme; marti dimineata in loc de vineri, in conditiile in care marti seara mai aveam de luat ultima pastila. Contact sexual am avut luni, insa protejat. Credeti ca au avut antibioticele vreo influenta? Va multumesc anticipat
1 comentarii

Combinatia lor a cauzat o dereglare hormonala si de aici si ciclul care a venit mai devreme.
Aveti grija ca folosind anticonceptionale puteti sa aveti si 5 avorturi hormonale la 2-3 ani.
Se intampla ca fecundatia sa aiba loc si embrionul sa nu nideze de uter.
Femeia il elimina printr-o menstra mai abundenta.
Consecintele sunt destul de grave atat pentru femeie, cat si pentru barbat. Chiar daca acestia nu stiu de aceste avorturi hormonale care se produc.
Nu neaparat pe moment, ci la cateva luni sau la cativa ani. La femei apar in general depresii, anxietati, boli psihice, tentative de suicid inexplicabile mai ales la fetele tinere. La barbati poate sa apara alcoolismul.
Sindromul este incadrat in Psihiatrie sub denumirea Sindromului de Stres Post Traumatic si se aseamana sindromului celor care se intorc de pe front. E caracterizat de reactii intarziate sau cronice la trauma avortului, fara ca pacientul sa constientizeze cauza tristetii si a racirii emotionale fata de familie.
De cele mai multe ori persoanele care se imbolnavesc nici nu stiu ca acest lucru are legatura cu avortul. Apar probleme in casnicie si in relationarea cu actualii copii.
Aveti grija ca folosind anticonceptionale puteti sa aveti si 5 avorturi hormonale la 2-3 ani.
Se intampla ca fecundatia sa aiba loc si embrionul sa nu nideze de uter.
Femeia il elimina printr-o menstra mai abundenta.
Consecintele sunt destul de grave atat pentru femeie, cat si pentru barbat. Chiar daca acestia nu stiu de aceste avorturi hormonale care se produc.
Nu neaparat pe moment, ci la cateva luni sau la cativa ani. La femei apar in general depresii, anxietati, boli psihice, tentative de suicid inexplicabile mai ales la fetele tinere. La barbati poate sa apara alcoolismul.
Sindromul este incadrat in Psihiatrie sub denumirea Sindromului de Stres Post Traumatic si se aseamana sindromului celor care se intorc de pe front. E caracterizat de reactii intarziate sau cronice la trauma avortului, fara ca pacientul sa constientizeze cauza tristetii si a racirii emotionale fata de familie.
De cele mai multe ori persoanele care se imbolnavesc nici nu stiu ca acest lucru are legatura cu avortul. Apar probleme in casnicie si in relationarea cu actualii copii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 7Logest si interactiuni cu alte medicamente
- 5cum se administreaza anticonceptionalele logest?
- 4marvelon 28.. menstruatie oprita
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 4metroragie cu anexita cronica pe partea stanga
- 3LOGEST pilule interfereaza cu POLYGYNAX ovule?
- 34menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelor?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 3ciclu menstrual
- 5Logest incepute a 5a zi
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 6ciclul dureaza cam 10 zile... sex in a 3-a zi, menstruatia s-a intrerupt
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 10Oprirea mensturatie
- 2Anticonceptionalele Logest
- 3Logest pilula 11 uitata
- 9Ciclul menstrual si sexul
Mai multe informații despre: logestul ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: