Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?

la prietena mea trebuia sa ii vina ciclu pe 30-31 iulie...si nici pana acuma nu i-a venit si suntem pe 5 august deci i-a intarziat de 6 zile.am avut contact sexual cu ea dar protejat si de fiecare data cand a fost sa ejaculez am scos-o afar.ea e foarte panicata...se tot gandeste ca daca e gravida...se poate asa ceva daca am facut sex protejat si cand a fost sa ejaculez am scos-o afara...astept si yo niste raspunsuri ms fain
4 comentarii

Hai sa ne intelegem:metoda voastra de protectie a fost ca nu ai ejaculat inauntru?Pt ca daca asta a fost nu e o metoda de protectie eficienta si e foarte posibil sa apara o sarcina.

am facut azi un test de sarcina sure check si i-a iesit negativ.acuma sunt mai usurat...azi a fost a 7-a zi de intarziere..

in safarsite dupa 1 luna si 5 zile i-a venit ciclu.yeeeeee

juve87 mai faceti un test de sarcina sau mai bine faceti un control ginecologic ca nu e normal sa intarzie o luna si 5 zile.mult succes.si zine si noua dupa ce sa mai intamplat bafta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 1se poate ramane insarcinata cu contraceptive?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 4Posibila sarcina?
- 3Intrebare
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 3intarzierea menstruatiei
- 3risc de sarcina?
- 1Ajutor! Exista riscul de sarcina?
- 0Sansa sa raman insarcinata?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 6Sunt insarcinata?
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 9Insarcinata sau nu?
- 2Motive de ingrijorare?
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 1Menstruatia întârziată..
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei