Menstruatie intarziata. Ajutor !
Buna ziua !Mi-a intarziat menstuatia 7 zile.. Am facut si un test de sarcina care a fost negativ. In ultima perioada am avut o depresie si am dat vina pe aceasta ca fiind o cauza a intarzierii, dar zilele trec si incep sa ma panichez foarte tare. Cat trebuie sa mai astept si ce pot face ? E normal asa ceva ? Pana acum am avut mentruatia regulata. Multumesc anticipat !
2 comentarii
Este posibil sa ai niste dereglari hormonale. Eu spre exemplu am avut lipsa de menstruatie o luna! si nu s-a intamplat nimic! Repeta inca un test de sarcina iar daca si acesta este negativ, probabil este vorba despre o dereglare!
Buna ziua,
In general testele de sarcina ies pozitive la peste 3 saptamani ca si data de la contactul sexual neprotejat.
Daca doriti sa aflati puteti face o analiza de sange Beta-HCG pentru a confirma sau infirma o posibila sarcina.
O zi placuta!
In general testele de sarcina ies pozitive la peste 3 saptamani ca si data de la contactul sexual neprotejat.
Daca doriti sa aflati puteti face o analiza de sange Beta-HCG pentru a confirma sau infirma o posibila sarcina.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt foarte ingrjorata.menstruatia intarzie
- 3e ceva normal sa-mi intarzie sau sa nu-mi vina ciclul luna aceasta din cauza pastilelor?
- 3N a venit ciclul!
- 3insarcinata sau nu?
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 4Intarziere menstruatie
- 4nelamurire.. menstruatie intarziata si test de sarcina negativ = sarcina?
- 5intarziere menstruatie, care e posibilitatea sa raman insarcinata?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 0intarziere menstruatie
- 4Intarziere menstruatie
- 4intarziere menstruatie
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 5intârziere menstruație
- 9Menstruatie intarziata
- 1Sunt insarcinata?
- 0Întârziere menstruație
- 0Întârziere menstruație anexita
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: