menstruatie intarziata dupa primul blister

Buna seara. sunt ingrijorata...am terminat primult blister de diane-35 si nu mi-a venit menstruatia. Le-am luat in fiecare seara cam la aceeasi ora, in primele 7 zile am folosit o alta metoda de contraceptie(chiar daca in prospect scrie ca protentia e din prima zi de administrare) cu toate astea menstruatia intarzie.viata mea sexuala e mai activa de cand am inceput blisterul, poate fii asta o cauza a intarzierii? de 4 zile am terminat blisterul...luni ar trebui sa incep altul. ce sa fac? sa mai incep? multumesc
4 comentarii

Da. NU iti fa griji daca ti-ai administrat corect contraceptivul. Sub tratament contraceptiv poate aparea amenoree, continua sa iei dupa cum ti s-a recomandat si vei vedea luna viitoare ce se intampla.

multumesc pt sfaturi.sper numai sa nu fiu insarcinata, eu zic ca nu am cum...ca ar trebui sa mai am si alte simtome inafara de intarziere, nu? ar fi bine sa fac un test de sarcina inainte sa incep urmatorul bister?

Poti sa faci testul, nu e scump si e simplu de facut. Sunt sigur insa ca va fi negativ. Pt linistea ta, fa-l!

multumesc mult pentru tot...m-au linistit sfarturile dumneavoastra dar mi-a venit mentruatia...m-am linistit.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 5Imi intarzie ciclul de la stres?
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 4intarziere ciclu 3 luni
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 12Pastila de a doua zi
- 2ciclu intarziat si de culoare maronie
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 6Pot pastra sarcina?
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 215 zile de intarzire!!! Oare s-a produs minunea?
- 4Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 1Intarzierea menstruatiei
- 2Sunt insarcinata?
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 11Ciclu întârziat
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 0Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: