Menstruatie intarziata..sunt gravida?
Buna ziua !In data de 26 iulie am terminat blisterul de anticonceptionale Desorele, mi-am dorit sa fac o pauza deoarece le iau de 4 ani si nu mi-a mai venit menstruatia iar inainte de a folosi anticonceptionale aveam o menstruatie neregulata, tin sa mentionez ca in data de 27 august am avut o scurgere de 2-3 zile de culoare maronie.Iar acum 2 zile am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ...iar contactul sexual l-am avut protejat.Va rog sa imi raspundeti. si va multumesc!
4 comentarii
Pai daca ai avut contact sexual protejat, nu esti insarcinata, doar daca nu s-a rupt..daca crezi ca nu au fot probleme de gen, nu e cazul sa te ingrijorezi..
As dori parerea unuia dintre medici oare se poate
Nu esti insarcinata, stai linistita caci menstruatia va veni.ai blocat mult timp functia ovarelor, ai rabdare.
buna as vrea sa ma ajutati si pe mn si eu am o problema legata de menstruatie nu iau anticonceptionale nimic si luna trecuta februarie trebuia sa imi vina pe 25 24 intre datele astea si nu mia venit iar pe 28 februarie mia venit dar putin nu abudent cum imi venea normal iar dupa data de 28 si pana acum martie 3 imi vine putin nu abudent dar rosu- maro nu stiu ce se intampla va rog datimi si mie un raspuns multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 3pot ramane insarcinata?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 5De ce intarzie menstruatia?
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 1imi intarzie menstruatia
- 0am ramas insarcinata?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 3S-a terminat pe zona mea intima, pot ramane insarcinata? URGENT !
- 1nu a venit ciclu si nu sunt gravida?!
- 2Menstruatie intarziata! Nu stiu cauza
- 0Întârzierea menstruației
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei