Menstruatie la 19 zile
Buna ziua,
Data de inceput a ultimei menstruatii a fost pe 30 septembrie 2014. Pana la acea data durata ciclului menstrual era de 28-31 de zile. In luna octombrie am avut un raport sexual pe data de 14 octombrie sperand ca aceasta coincide cu data ovulatiei pentru a ramane insarcinata. Urmatoarea menstruatie ar fi trebuit sa fie pe data de 28 octombrie 2014, dar mi-a venit astazi pe 19 octombrie. Intrebarile mele sunt urmatoarele: este posibil sa fie un avort spontan tinand cont ca nu am nici o simtoma, nici o durere si ma simt ca si cand as fi in perioada de menstruatie? Este normala aceasta dereglare? Ce este de facut in acest caz? Va multumesc.
Data de inceput a ultimei menstruatii a fost pe 30 septembrie 2014. Pana la acea data durata ciclului menstrual era de 28-31 de zile. In luna octombrie am avut un raport sexual pe data de 14 octombrie sperand ca aceasta coincide cu data ovulatiei pentru a ramane insarcinata. Urmatoarea menstruatie ar fi trebuit sa fie pe data de 28 octombrie 2014, dar mi-a venit astazi pe 19 octombrie. Intrebarile mele sunt urmatoarele: este posibil sa fie un avort spontan tinand cont ca nu am nici o simtoma, nici o durere si ma simt ca si cand as fi in perioada de menstruatie? Este normala aceasta dereglare? Ce este de facut in acest caz? Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Postinor... eficient sau nu?
- 6dupa cezariana, la ultimul ciclu am eliminat 3 fire de ata chirurgicala
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 1ciclul menstrual
- 4ciclu cu dureri groaznice! HELP
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 10Diane 35 pt reglarea menstrei si durere
- 8am facut sex anal.. sperma poate ajunge in vagin?
- 10prima data anticonceptionale
- 3de ce nu imi vine ciclu la aceeasi data?
- 6In ultimele 2 luni mi-a venit ciclu cu cel mult 10 zile mai devreme
- 1dereglari escapelle
- 0sangerare inainte de menstruatie
- 1Pilula de a 2-a zi. In ce masura afecteaza aceasta pastila menstruatia?
- 1Ma simt rau. la menstruatie
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 1Durere de san, menstruatie rara
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Menstruatia dereglarea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: