Menstruatie la 19 zile

Buna ziua,
Data de inceput a ultimei menstruatii a fost pe 30 septembrie 2014. Pana la acea data durata ciclului menstrual era de 28-31 de zile. In luna octombrie am avut un raport sexual pe data de 14 octombrie sperand ca aceasta coincide cu data ovulatiei pentru a ramane insarcinata. Urmatoarea menstruatie ar fi trebuit sa fie pe data de 28 octombrie 2014, dar mi-a venit astazi pe 19 octombrie. Intrebarile mele sunt urmatoarele: este posibil sa fie un avort spontan tinand cont ca nu am nici o simtoma, nici o durere si ma simt ca si cand as fi in perioada de menstruatie? Este normala aceasta dereglare? Ce este de facut in acest caz? Va multumesc.
Data de inceput a ultimei menstruatii a fost pe 30 septembrie 2014. Pana la acea data durata ciclului menstrual era de 28-31 de zile. In luna octombrie am avut un raport sexual pe data de 14 octombrie sperand ca aceasta coincide cu data ovulatiei pentru a ramane insarcinata. Urmatoarea menstruatie ar fi trebuit sa fie pe data de 28 octombrie 2014, dar mi-a venit astazi pe 19 octombrie. Intrebarile mele sunt urmatoarele: este posibil sa fie un avort spontan tinand cont ca nu am nici o simtoma, nici o durere si ma simt ca si cand as fi in perioada de menstruatie? Este normala aceasta dereglare? Ce este de facut in acest caz? Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie venita mai devreme cu 15 zile
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 6dereglari ale ciclului menstrual
- 3rosu prea devreme
- 0dereglari menstruale
- 0sterilet si menstruatie
- 4oare e bine?
- 4dereglarea CM
- 5dereglare menstruala - motiv de ingrijorare?
- 4in urma cu 2-3 luni am luat postinor, acum nu mi-a mai venit menstruatia
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 4efectele adverse ale anticonceptionalelor
- 1menstruatie
- 5Menstruatie mai rapida !
- 1CM maron aproape negru si intarziat
- 2menstruatie sau nidatie
- 0Sangerare a doua zi dupa urinare
- 0Dereglare, chist sau infectie?
Mai multe informații despre: Menstruatia dereglarea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: