Menstruatie la 19 zile

Buna ziua,
Data de inceput a ultimei menstruatii a fost pe 30 septembrie 2014. Pana la acea data durata ciclului menstrual era de 28-31 de zile. In luna octombrie am avut un raport sexual pe data de 14 octombrie sperand ca aceasta coincide cu data ovulatiei pentru a ramane insarcinata. Urmatoarea menstruatie ar fi trebuit sa fie pe data de 28 octombrie 2014, dar mi-a venit astazi pe 19 octombrie. Intrebarile mele sunt urmatoarele: este posibil sa fie un avort spontan tinand cont ca nu am nici o simtoma, nici o durere si ma simt ca si cand as fi in perioada de menstruatie? Este normala aceasta dereglare? Ce este de facut in acest caz? Va multumesc.
Data de inceput a ultimei menstruatii a fost pe 30 septembrie 2014. Pana la acea data durata ciclului menstrual era de 28-31 de zile. In luna octombrie am avut un raport sexual pe data de 14 octombrie sperand ca aceasta coincide cu data ovulatiei pentru a ramane insarcinata. Urmatoarea menstruatie ar fi trebuit sa fie pe data de 28 octombrie 2014, dar mi-a venit astazi pe 19 octombrie. Intrebarile mele sunt urmatoarele: este posibil sa fie un avort spontan tinand cont ca nu am nici o simtoma, nici o durere si ma simt ca si cand as fi in perioada de menstruatie? Este normala aceasta dereglare? Ce este de facut in acest caz? Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6o.b.-uri la plaja si in apa
- 3ciclu dereglat !
- 6dereglare menstruatie. de ce imi intarzie asa de mult?
- 4modificare menstruatie
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 3Anticonceptionalele deregleaza menstruatia ?
- 4pastila de a 2-a zi, menstruatia la timp ii vine?
- 9sangerari si dureri ingrozitoare de mijloc
- 40e insarcinata?
- 5oprirea anticonceptionalelor.. menstruatia se va deregla?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 10Cauzele intarzierii ciclului menstrual
- 6Postinor 2 si a doua zi menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
- 5Menstruatie mai rapida !
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 1ovule in timpul menstruatiei
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
- 0Probleme menstruatie!
- 2Lipsa mentruației si singerări
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: Menstruatia dereglarea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: