menstruatie lipsa
am un singur ovar si desi am doar 40 ani mi s-a intrerupt ciclul. imi este tare teama, la consult e totul ok dar nu am incredere in tratamentul hormonal. ce sa fac?
3 comentarii
Trebuie sa iei tratamentul prescris caci o dereglare hormonala tot cu hormoni se regleaza. Daca deja ti s-a prescris tratament inseamna ca nu-i chiar OK cu ovarul ramas si ai deja un diagnostic.Incearca daca nu doresti sa urmezi tratament clasic cu terapii naturiste.Numai bine!
multumesc de raspuns. am prietene care sustin ca, in urma unui tratament hormonal - nu am detalii - au facut cancer la san. se mai poate face copil la varsta si in situatia mea? chiar sunt tratamente naturiste pentru aceasta problema? multumesc!
Nu te lua dupa prietene.Daca nu ai facut nici un control mergi si vezi care e cauza lipsei ciclului, ia tratament.Cu un singur ovar sansele de a ramane insarcinata sunt de 50% cu conditia ca ovarul ramas sa fie sanatos.Deci mai poti incerca.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in urma cu un an am inceput sa am amenoree..
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 8supraponderabilitate si amenoree, help!
- 3lipsa menstra
- 4Sunt disperata vreau sa am un copil, iar de un an de zile nu am ciclu menstrual
- 3colagenoza... poate ma ajutati cu ceva pentru amenorea aceasta indusa de citostatice
- 2lipsa menstruatiei...
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 10Absenta menstruatie
- 3Nu creste in inaltime asociat cu lipsa menstruatiei
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 2sunt ingrijorata din cauza lipsei ciclului
- 0menstruatie cateva zile si apoi nu a mai venit deloc...
- 1amenoree dupa nastere prin cezariana
- 1Amenoree
- 0menstruatie
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 9Posibil infertilitate?
- 0Anticonceptionale Artizia
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
Mai multe informații despre: Amenoreea absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: