Menstruatie maronie foarte putina
Buna, de ceva timp menstruatia este de culoare maro destul de inchis, foarte putina si groasa practic aproape nu curge nimic...iau anticonceptional yasmin.de catve luni am asa menstruatia nu inteleg...am si ceva cheaguri mici dar astea nu ma sperie. Ar trebui sa renunt la anticonceptionale, poate fi ceva grav?
puteti sa imi mai spuneti, va rog daca in pauza de 7 zile intre blisterele anticonceptionalelor este protectie, sigur?
Va multumesc pentru ajutor.
puteti sa imi mai spuneti, va rog daca in pauza de 7 zile intre blisterele anticonceptionalelor este protectie, sigur?
Va multumesc pentru ajutor.
1 comentarii
Buna ziua,
In aceasta pauza de 7 zile exista protectie in cazul in care urmati un tratament contraceptiv administrat corect. In ceea ce priveste fluxul menstruatiei sub tratamentul cu Yasmin, va recomandam sa va adresati medicului care v-a recomandat aceste anticonceptionale.
O zi frumoasa!
In aceasta pauza de 7 zile exista protectie in cazul in care urmati un tratament contraceptiv administrat corect. In ceea ce priveste fluxul menstruatiei sub tratamentul cu Yasmin, va recomandam sa va adresati medicului care v-a recomandat aceste anticonceptionale.
O zi frumoasa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 2Menstruatie foarte redusa cantitativ
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 3escapelle si ciclu redus
- 1menstruatie scurta
- 0Mi s-a orpit ciclul dupa prima zi
- 1ciclu redus
- 0Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 1Ciclu - 2 zile
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 0Menstruatie slaba
- 0Menstruație o zi. Sunt însărcinată?
- 0Oare o fi sarcină
- 2Mestruatie in cantitate mica
- 0Menstruatie redusa dupa covid?
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ