Menstruatie maronie foarte putina
Buna, de ceva timp menstruatia este de culoare maro destul de inchis, foarte putina si groasa practic aproape nu curge nimic...iau anticonceptional yasmin.de catve luni am asa menstruatia nu inteleg...am si ceva cheaguri mici dar astea nu ma sperie. Ar trebui sa renunt la anticonceptionale, poate fi ceva grav?
puteti sa imi mai spuneti, va rog daca in pauza de 7 zile intre blisterele anticonceptionalelor este protectie, sigur?
Va multumesc pentru ajutor.
puteti sa imi mai spuneti, va rog daca in pauza de 7 zile intre blisterele anticonceptionalelor este protectie, sigur?
Va multumesc pentru ajutor.
1 comentarii
Buna ziua,
In aceasta pauza de 7 zile exista protectie in cazul in care urmati un tratament contraceptiv administrat corect. In ceea ce priveste fluxul menstruatiei sub tratamentul cu Yasmin, va recomandam sa va adresati medicului care v-a recomandat aceste anticonceptionale.
O zi frumoasa!
In aceasta pauza de 7 zile exista protectie in cazul in care urmati un tratament contraceptiv administrat corect. In ceea ce priveste fluxul menstruatiei sub tratamentul cu Yasmin, va recomandam sa va adresati medicului care v-a recomandat aceste anticonceptionale.
O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 1menstruatie foarte putina
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 4anticonceptionale yasmin
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 2Sterilet copper t ciclu in cantitate foarte mica.
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 0Ciclu redus cantitativ
- 0Poate fi o sarcina?
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 0Menstruatie diminuata
- 1Ciclu - 2 zile
- 0Menstruatie redusa dupa covid?
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
- 0Anexita
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ