Menstruatie neregulata

Buna ziua,
In urma unui control ginecologic, medicul a stabilit ca am SOP (sindromul ovarului polichistic).
Pentru ca nu mai avusesem menstruatie de 4 luni, am facut un tratament de 5 zile cu duphaston, menstruatia a venit normal (in luna ianuarie) si am facut un set de analize. Dupa analizarea rezultatelor, medicul mi-a recomandat sa iau Yasmin timp de 3 luni, apoi sa revin la control.
Problema mea este: a doua luna (februarie) dupa menstruatia provocata cu duphaston, am avut o scurgere intr-o zi si crezand ca mi-a venit ciclul am inceput folia de anticonceptionale. Am luat deja 3 pastile din folie si de atunci n-am mai avut nici o scurgere.
Ce fac mai departe? Iau pastilele in continuare? Daca da, sunt protejata de sarcina?
Multumesc.
In urma unui control ginecologic, medicul a stabilit ca am SOP (sindromul ovarului polichistic).
Pentru ca nu mai avusesem menstruatie de 4 luni, am facut un tratament de 5 zile cu duphaston, menstruatia a venit normal (in luna ianuarie) si am facut un set de analize. Dupa analizarea rezultatelor, medicul mi-a recomandat sa iau Yasmin timp de 3 luni, apoi sa revin la control.
Problema mea este: a doua luna (februarie) dupa menstruatia provocata cu duphaston, am avut o scurgere intr-o zi si crezand ca mi-a venit ciclul am inceput folia de anticonceptionale. Am luat deja 3 pastile din folie si de atunci n-am mai avut nici o scurgere.
Ce fac mai departe? Iau pastilele in continuare? Daca da, sunt protejata de sarcina?
Multumesc.
1 comentarii

Anticonceptionalele se iau indiferent de sangerare. In tot timpul cat le luati, sunteti sub protectie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8test de sarcina - recomandare
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 7candidoza vaginala - sfaturi
- 8Postinor 2 si marvelon 21
- 1menstruatie neregulata
- 3Ovare polichistice
- 5Sunt sau nu gravida ?
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 0menstruatie neregulata si uter mic
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 0ovare polichistice, endometrioza si amenoree
- 6rezultat investigatie ecografica: ovar polichistic (fata 9 ani)
- 8Tratament ovare polichistice
- 0ovar polimicrochistic sau polichistic
- 1Ovare polichistice si foarte mult duphaston
- 0Sindrom ovar polichistic?
- 0Menstruatie neregulata
- 1Balonare, înțepături în abdomen dedesubtul buricului
- 0AMH mărit - pot rămâne însărcinata?
Mai multe informații despre: ovarele polichistice Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: