Menstruatie neregulata
Buna ziua,
In urma unui control ginecologic, medicul a stabilit ca am SOP (sindromul ovarului polichistic).
Pentru ca nu mai avusesem menstruatie de 4 luni, am facut un tratament de 5 zile cu duphaston, menstruatia a venit normal (in luna ianuarie) si am facut un set de analize. Dupa analizarea rezultatelor, medicul mi-a recomandat sa iau Yasmin timp de 3 luni, apoi sa revin la control.
Problema mea este: a doua luna (februarie) dupa menstruatia provocata cu duphaston, am avut o scurgere intr-o zi si crezand ca mi-a venit ciclul am inceput folia de anticonceptionale. Am luat deja 3 pastile din folie si de atunci n-am mai avut nici o scurgere.
Ce fac mai departe? Iau pastilele in continuare? Daca da, sunt protejata de sarcina?
Multumesc.
In urma unui control ginecologic, medicul a stabilit ca am SOP (sindromul ovarului polichistic).
Pentru ca nu mai avusesem menstruatie de 4 luni, am facut un tratament de 5 zile cu duphaston, menstruatia a venit normal (in luna ianuarie) si am facut un set de analize. Dupa analizarea rezultatelor, medicul mi-a recomandat sa iau Yasmin timp de 3 luni, apoi sa revin la control.
Problema mea este: a doua luna (februarie) dupa menstruatia provocata cu duphaston, am avut o scurgere intr-o zi si crezand ca mi-a venit ciclul am inceput folia de anticonceptionale. Am luat deja 3 pastile din folie si de atunci n-am mai avut nici o scurgere.
Ce fac mai departe? Iau pastilele in continuare? Daca da, sunt protejata de sarcina?
Multumesc.
1 comentarii
Anticonceptionalele se iau indiferent de sangerare. In tot timpul cat le luati, sunteti sub protectie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sunt derutata: de ce am scurgeri vaginale maro?
- 2daca am menstruatie neregulata e o problema?
- 3dureri de stomac...de burta.usturimi...mancarimi...secretii.dureri in timpul actului sexual
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 5Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 1menstruatie neregulata
- 3am oare sindromul ovarelor polichistice sau e altceva?.
- 0menstruatie neregulata
- 2Ovare polichistice
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 2Posibil, ovare polichistice?
- 0tumora ovariana ovar stang
- 1Anticonceptionale pentru ovare polichistice
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
Mai multe informații despre: ovarele polichistice Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: