menstruatie neregulata

Bun deci sa incepem asa.. am niste ingrijorari cu privire la corpul meu.. acum am aproape 17ani. La 14ani mi-a venit menstruatia..dar mi-a venit cateva luni regulat apoi la diferente de cate 3 4 luni cand, cum.. acum un an mi-a venit in august.. apoi in decembrie si de atunci nu mi-a mai venit [deci de 7 luni nu mi-a mai venit(decat ca acum o luna am vazut o pata rosie pe chiloti..dar atat)] asa.. am fost la endocrinologie mi-am facut toate ecografiile si aalea alea totul e in regula..mi-am facut analizele la sange e bine si acolo.. am fost la ginecolog..nici acolo nu mi-au gasit nimic.( Apropo sunt virgina) cei de la ginecologie mi-au spus ca pana la 18 ani se mai intampla sa nu vina.. Dar nu stiu ce sa zic.. In fiecare luna am dureri destul de mari de burta:(..Nustiu ce ar mai trebui sa fac.?! A mai trecut cineva prin asta?
5 comentarii

Daca toate testele clinice au iesit ok atunci nu trebuie sa va faceti probleme. Ciclu menstrual neregulat exista mai ales la femeile tinere. Ce se mai poate prescrie sunt anticonceptionale pt reglarea lui, dar acest lucru hotaraste medicul care va trateaza. Durerile se pot ameliora cu medicatie obisnuita, ibuprofen spre ex. Multe femei tinere au aceasta situatie, deci nu va ingrijorati.

Multumesc pt raspuns, si cam cand ar trebui sa mai merg sa imi fac analizele ?

este bine sa mentineti legatura cu medicul dvs. si eventual un control la 6 luni/1 an

Buna ziua am si eu o problems este pentru tatal meu :are 47 ani dar nu sta bn cu sanatate din mai multe controale nimeni nu stie ce are toti medici au pareri inpartite...dar sintomele lui are ameteli chiar a si avut caderi din cauza asta de 2 ori, ii amoarte picioarele, se simte tot timpul rau slabit nu are forte, el este umpic mai gras dar din cate analize a facut ar avea ceva la coloana ba ca are ceva la inima ba ca are diabet dar nu are glicemia decat 130 din cate imi amintesc sincer nu stiu ce sa zic ba ca ar avea lipsa in organizm de magnezu. Dumneavoastra ce credeti?multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 3dureri de stomac...de burta.usturimi...mancarimi...secretii.dureri in timpul actului sexual
- 2ciclu neregulat
- 4dupa nastere, menstruatia s-a marit intervalul la 35-40 zile
- 5Intarzieri anormale sau o dereglare hormonala?
- 3ce riscuri il pot supune pe bebe daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile?
- 3Am 18 ani si nu mi-a mai venit ciclu normal de aproape un an
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 4oare sunt insarcinata?
- 10menstruatie intarziata
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 1Menstruatie neregulata
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 7test de sarcina
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 3as vrea sa iau anticonceptionale deoarece nici nu am menstruatia regulata
- 0Sangerari neregulate
- 3ciclu neregulat
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat