Menstruatie neregulata

Buna ziua, acum 6 luni de zile mi-am pus sterilet. Problema este ca luna aceasta cu o saptamana jumatate inainte de menstruatie am un asa zis ciclu dar nu la fel de profund. Zilele acestea am luat aspirina si antibiotice, are vreo legatura? De ce am scurgeri asa de devreme, tinand cont de faptul ca si luna trecuta mi-a venit menstruatia cu 4 zile mai devreme?
1 comentarii

Se numeste Spotting si este un efect secundar al steriletului.
Atentie mare: steriletul provoaca avorturi timpurii. Nu poate opri toate sarcinile sa se formeze. O data sau de doua ori pe an fecundarea are loc si embrionul moare prin infometare. Nu poate nida de uter. Fiind azvarlit in wc o data cu sangele menstrual. Se produc astfel pe termen lung zeci de avorturi. Mai multe decat daca ati fi facut avort chirurgical.
Atentie mare: steriletul provoaca avorturi timpurii. Nu poate opri toate sarcinile sa se formeze. O data sau de doua ori pe an fecundarea are loc si embrionul moare prin infometare. Nu poate nida de uter. Fiind azvarlit in wc o data cu sangele menstrual. Se produc astfel pe termen lung zeci de avorturi. Mai multe decat daca ati fi facut avort chirurgical.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sterilitul Mirena
- 3steriletul - sfaturi, informatii
- 3legarea trompelor...sau sterilet?
- 3tocmai mi-am montat un sterilet
- 4Este indicat steriletul la fibromi?
- 11despre avort + sterilet
- 7bebe in uter fibromatos
- 0sterilet
- 6dureri vaginale ingrozitoare; am sterilet de 3 ani
- 1intirzierea ciclului avind sterilet
- 1probleme sterilet