Menstruatie peste marvelon 21

07-11-2016
Maria97
Nu este medic/terapeut
Maria97
Buna ziua !
De trei luni am luat marvelon 21, fara nici o problema primele 2 luni . Aceasta ar fi a 3 a luna doar ca la a 10 a pastila din folie mi a venit din nou menstruatia si ma ingrijoreaza cauza, am o sangerare abundenta de 2 zile, chiaguri de sange si dureri ingrozitoare de burta.Mentionez faptul ca in aceste 3 luni am folosit marvelon 21 recomandat de ginecolog iar concomintent cu ele am avut tot in aceste 3 luni tratament cu antibiotic deoarece prezentam o durere a ovarului drept si aveam niste scurgeri destul de dese si urate. Luna aceasta (a 3 a) am avut de luat 5 zile Oxacilina, 5 zile Rifampicina Arena 150 (2 la 8 ore ) si comprimate vaginale Tergynan.
Ar putea fi vorba despre o reactie a acestor pastile ? sau o sarcina ? o dereglare hormonala ? Imi este foarte teama si de aceea am incetat sa mai iau si restul pastilelor din folie. La doctor nu pot sa ajung pentru ca nu sunt in tara.
Va rog, ajutati ma cu un raspuns !
1 comentarii
0
09-11-2016, ora 09:56
Dr. Clinica Marie Stopes
Medicina generala, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes
Buna ziua, din momentul in care luati antibiotic este necesara o protectie suplimentara peste pilulele luate(prezervativ) deoarece in timpul administrarii antibioticului efectul contraceptivului pilula scade. Efectuati un test de sarcina de preferabil din sange BetaHcg si mergeti la un consult de specialitate (medic ginecolog)

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul