Menstruație prelungită

Bună ziua! Ultimele doua cicluri menstruale au durat doar 21 de zile, iar de la ultimul (12 martie) menstruația nu mi s-a mai oprit. În fiecare zi sângerez câte puțin. Am mers la ginecolog și mi s-a spus ca am sindromul ovarelor micropolichistice și mi-a dat ca tratament Calciu și Indometacin. Am mers și la endocrinolog, unde mi-a zis ca glanda este ok. Am mers și la analize de sânge, dar încă nu am rezultatul lor încă.
Relatii sexuale am întreținut și asa (protejat). Sa fie și asta o cauza pentru care nu mi se mai oprește?
Cum sa tratez problema?
Mulțumesc de ajutor.
Relatii sexuale am întreținut și asa (protejat). Sa fie și asta o cauza pentru care nu mi se mai oprește?
Cum sa tratez problema?
Mulțumesc de ajutor.
1 comentarii

Buna ziua,
urmati tratamentul indicat de medic pe perioada recomandata si monitorizati impreuna cu medical, in cazul in care nu aveti rezultate probabil o sa va recomande un alt tratament. Opiniile ce le veti primi pe forum sunt particulare in functie de fiecare pacienta in parte
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
urmati tratamentul indicat de medic pe perioada recomandata si monitorizati impreuna cu medical, in cazul in care nu aveti rezultate probabil o sa va recomande un alt tratament. Opiniile ce le veti primi pe forum sunt particulare in functie de fiecare pacienta in parte
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5diagnostic ecografic: anexita bilaterala
- 5ovare micropolichistice.. pot sa mai fac copii?
- 5scurgeri dupa menstruatie
- 3menstruatie prelungita datorita anticonceptionalelor?
- 6ovare micropolichistice tratate foarte bine, vreau sa slabesc
- 0menstruatie prelungita
- 4Sangerare vaginala prelungita
- 1o problema de premenopauza
- 0Menstruatie care nu se mai opreste
- 0Intrebari privind administrarea de Adrenostazim.
- 1Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125
- 0Endometru hiperecogen de 5-6mm
- 1Menopauza
- 1Ajutati-ma va rog
- 1Buna! ovare micropolichostice?
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
- 0DHEAS SCAZUT
- 1Sterilet Mirena
Mai multe informații despre: ovarele micropolichistice menstruatia prelungita