Menstruație prelungită

Bună ziua! Ultimele doua cicluri menstruale au durat doar 21 de zile, iar de la ultimul (12 martie) menstruația nu mi s-a mai oprit. În fiecare zi sângerez câte puțin. Am mers la ginecolog și mi s-a spus ca am sindromul ovarelor micropolichistice și mi-a dat ca tratament Calciu și Indometacin. Am mers și la endocrinolog, unde mi-a zis ca glanda este ok. Am mers și la analize de sânge, dar încă nu am rezultatul lor încă.
Relatii sexuale am întreținut și asa (protejat). Sa fie și asta o cauza pentru care nu mi se mai oprește?
Cum sa tratez problema?
Mulțumesc de ajutor.
Relatii sexuale am întreținut și asa (protejat). Sa fie și asta o cauza pentru care nu mi se mai oprește?
Cum sa tratez problema?
Mulțumesc de ajutor.
1 comentarii

Buna ziua,
urmati tratamentul indicat de medic pe perioada recomandata si monitorizati impreuna cu medical, in cazul in care nu aveti rezultate probabil o sa va recomande un alt tratament. Opiniile ce le veti primi pe forum sunt particulare in functie de fiecare pacienta in parte
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
urmati tratamentul indicat de medic pe perioada recomandata si monitorizati impreuna cu medical, in cazul in care nu aveti rezultate probabil o sa va recomande un alt tratament. Opiniile ce le veti primi pe forum sunt particulare in functie de fiecare pacienta in parte
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Care este diferenta dintre Yasmin si Diane 35?
- 2Ovare micropolichistice si sarcina?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 3Perioada de menstruatie lunga
- 3sangerez de 13 zile
- 7normal sau anormal?
- 1menstruatie prelungita
- 3Ajutati-ma - nu se mai opreste menstruatia
- 0Menstruatie care nu se mai opreste
- 0Intrebari privind administrarea de Adrenostazim.
- 0Anticonceptionale Karissa menstruatie prelungita
- 3Anticonceptionale
- 0Ajutati-ma. Va rog sa mi spuneti acum cand trebuie sa mi vina mestruatia.
- 3Sângerare abundentă anormala
- 0Ajutati-ma - de 2 ani de zile incerc sa raman insarcinata si nu pot
- 2Sangerare vaginala, dureri de burta si spate
- 0Întârziere CM, tratament duphaston
- 4Ajutati-ma - menstruație cu dureri, cheaguri nu se mai oprește
- 1Sindromul ovarelor micropolichistice
Mai multe informații despre: ovarele micropolichistice menstruatia prelungita