Menstruatie puțină și maronie

Salutare. Am și eu o problemă care mă îngrijorează ft mult.
Luna trecută am avut menstra pe data de 04.07, iar pe 29.07 am avut cîteva picături de sînge pe lengerie de o culoare mai închisă ce ma făcut să cred că a venit menstra din nou. Pe 30.07 și 31.07 aceeași situație, doar un pic maroniu pe absorbant. De cînd am născut, ciclul a fost regulat fără dereglare. Țin să menționez că încă alaptez și am avut contact neprotejat cu soțul. Astăzi 1.08 am făcut dimineața testul de sarcină, care mi-a ieșit negativ. Care oare e cauza?
Luna trecută am avut menstra pe data de 04.07, iar pe 29.07 am avut cîteva picături de sînge pe lengerie de o culoare mai închisă ce ma făcut să cred că a venit menstra din nou. Pe 30.07 și 31.07 aceeași situație, doar un pic maroniu pe absorbant. De cînd am născut, ciclul a fost regulat fără dereglare. Țin să menționez că încă alaptez și am avut contact neprotejat cu soțul. Astăzi 1.08 am făcut dimineața testul de sarcină, care mi-a ieșit negativ. Care oare e cauza?
1 comentarii

Orice tulburare a ciclului menstrual trebuie investigată. Vă rog să apelați la un ginecolog.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie doar o singura zi
- 1Menstruatie redusa
- 4Scurgere ciudata
- 7dereglare hormonala, sau altceva?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 3Menstruatie slaba - O zi da o zi nu
- 1Menstruatie maronie si putina
- 0Mi s-a orpit ciclul dupa prima zi
- 1menstruatie maronie
- 2Scurgeri de singe putine
- 0ciclu menstrual maro
- 3Menstruatie de culoare maro foarte inchis!
- 2Menstruație maronie
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
- 1Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
- 2Mestruatie in cantitate mica
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 2Dereglare hormonală sau sarcina
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ menstruatia maronie