Menstruatie sau sangerare?
Buna ziua,
Am si eu o problema si am nevoie de putin ajutor. In urma cu doua seri am avut ultimul act sexual cu prietenul meu. Cand am mers la baie, am observat ca imi curge sange, si, incadrandu-ma exact in perioada menstruatiei, nu m-am speriat si mi-am pus absorbantul. Dimineata, urma sa observ ca absorbantul nu a fost absolut deloc patat si nici pana acum nu mi-a venit ciclul menstrual. Mentionez ca in acea seara am facut sex protejat dar penultima data nu ne-am protejat si nu terminat in mine.
Astept raspuns urgent. MULTUMESC ANTICIPAT.
Am si eu o problema si am nevoie de putin ajutor. In urma cu doua seri am avut ultimul act sexual cu prietenul meu. Cand am mers la baie, am observat ca imi curge sange, si, incadrandu-ma exact in perioada menstruatiei, nu m-am speriat si mi-am pus absorbantul. Dimineata, urma sa observ ca absorbantul nu a fost absolut deloc patat si nici pana acum nu mi-a venit ciclul menstrual. Mentionez ca in acea seara am facut sex protejat dar penultima data nu ne-am protejat si nu terminat in mine.
Astept raspuns urgent. MULTUMESC ANTICIPAT.
3 comentarii
Prin urmare, nu a fost menstruatie ci sangerare produsa in urma unui contact sexual. Acest simptom este unul de alarma si, pana la proba contrarie, trebuie luat foarte in serios. O vizita la doctorul dv ar fi foarte indicata.
In urma oricarui contact sexual, mai ales neprotejat, exista posibilitatea unei sarcini. Dar aces fel de sangerare nu este, in niciun caz, semn de sarcina.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa avort inca mai am sangerari usoare
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 66roaccutane si efectele adverse
- 5sangerare dupa sex
- 5intarzierea ciclului de aproape 2 sapt, ce sa fac?
- 15se poate numi sangerare de nidatie?
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 5vreau sa imi aman, sau sa imi grabesc ciclul
- 6sangerare Utrogestan
- 15Intarziere menstruatie
- 9am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau
- 8Minipilule - ingroasa doar mucusul cervical si nu inhiba si ovulatia
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de dupa terminarea ciclului?
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 6as vrea sa raman insarcinata!
- 5sangerari dupa actul sexual
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 1sangerare usoara
- 1SOPC si dereglari ale ciclului menstrual
Mai multe informații despre: ciclul menstrual sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: