Menstruatie târzie și redusă
Bună ziua. Sunt pe tratament de latrozole. Acesta e a doua lună când iau.dupa prima lună de administrare Menstruatia a venit la 33 zile, de fel e la maxim 30 zile si acum e redusă cantitativ.
Se poate o părere ce ar putea fi?
Se poate o părere ce ar putea fi?
1 comentarii
Bună ziua! Letrozole este un inhibitor al aromatazei, frecvent utilizat în tratamentul anumitor tipuri de cancer mamar. În afara utilizării oncologice, letrozole este uneori folosit și pentru inducția ovulației în cazurile de infertilitate.
Modificările menstruale pe care le experimentați pot fi un efect secundar al letrozole. Acest medicament poate influența nivelurile hormonale, ceea ce poate duce la schimbări în ciclul menstrual, inclusiv la întârzierea sau la schimbarea cantității sângelui menstrual.
Este important să discutați aceste schimbări cu medicul dumneavoastră, care vă poate oferi cele mai adecvate recomandări bazate pe istoricul dumneavoastră medical și pe tratamentul actual. Medicul poate decide să ajusteze doza sau să exploreze alte opțiuni de tratament dacă efectele secundare sunt prea deranjante sau dacă există preocupări legate de eficacitatea tratamentului.
Modificările menstruale pe care le experimentați pot fi un efect secundar al letrozole. Acest medicament poate influența nivelurile hormonale, ceea ce poate duce la schimbări în ciclul menstrual, inclusiv la întârzierea sau la schimbarea cantității sângelui menstrual.
Este important să discutați aceste schimbări cu medicul dumneavoastră, care vă poate oferi cele mai adecvate recomandări bazate pe istoricul dumneavoastră medical și pe tratamentul actual. Medicul poate decide să ajusteze doza sau să exploreze alte opțiuni de tratament dacă efectele secundare sunt prea deranjante sau dacă există preocupări legate de eficacitatea tratamentului.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 4incident!!
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 1Menstruatie redusa
- 4Scurgere ciudata
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 1menstruatie scurta
- 2Scurgeri de singe putine
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 1exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!
- 0Menstruație slab cantitativa!!!
- 1Sunt însărcinată?
- 1De ce menstruația a durat mai puțin ca de obicei?
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ