As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?

Am luat 3 luni tratament NOLICIN impreuna cu Diane 35 ( la urocultura mi-a iesit ceva infectie) apoi SOTRET sunt la 2 luna (pentru acnee- tratamentul e pentru 3 luni) cu Diane 35 este pericol de sarcina? Diane iau de 5 luni. As putea sa-mi fac un test de sarcina nu este foarte greu si sa aflu daca sunt insarcinata(am prea multe pofte in ultimul timp, si deja nu-mi prieste mancare) dar niciodata nu stiu dak efectul acestor antibiotice scade puterea dianelor.
Va multumesc

Pe de altă parte, tratamentul antibiotic al infecţiei urinare cu Nolicin TIMP DE TREI LUNI este neobişnuit de lung.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
- 17Mercilon
- 2pot fi gravida?
- 3pauza de anticonceptionale
- 21E prima data cand iau anticonceptionale
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 5Risc de sarcina?
- 12pot ramane insarcinata?
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 12 pastile intr-o zi
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 13Sunt insarcinata?
- 0Anticonceptionalele, colpita mixta
- 6Am rămas însărcinată ?
- 2Sunt insarcinata?
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
- 2sarcina sau nu?
- 0Pauza anticonceptionale - sansa sa raman gravida?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? menstruatia redusa cantitativ anticonceptionalele