Mercilon uitat

14-06-2016
kme195
Nu este medic/terapeut
kme195
Buna!
Am si eu o problema. Pe data de 11.06.(sambata) am uitat sa iau anticonceptionalele. Nu s-a mai intamplat asta pana acum si stiu ca nu e capat de tara.
Insa, a doua zi cand a trebuit sa iau urmatoarea pastila(12.06)am cautat prospectul anticonceptionalelor Mercilon si pentru ca ma aflam in saptamana 2, am luat pastila pe care trebuia sa o iau cu o zi in urma si pe cea care trebuia sa o iau in ziua respectiva.
Incepand cu ziua de luni(13.06) am inceput sa am mici sangerari, sa am dureri precum mi-ar fi venit ciclul, iar astazi, marti, la fel. Diferenta intre azi si ieri este ca azi imi curge mai mult. Nu inteleg de ce.
Stiu ca am administrat o doza dubla de hormoni corpului meu, insa pare ca nu se mai opresc sangerarile. Ma simt ca si cum sunt pe stop, repet.
Ce este de facut avand in vedere ca sunt plecata din orasul in care se afla si doctorul meu ginecolog?
Ati mai patit? In cat timp preconizati ca s-ar opri? Mentionez ca prima zi de anticonceptionale pt luna aceasta a fost 2.06.
Va rog, ajutati-ma! sad
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul