Mercilon uitat

Buna!
Am si eu o problema. Pe data de 11.06.(sambata) am uitat sa iau anticonceptionalele. Nu s-a mai intamplat asta pana acum si stiu ca nu e capat de tara.
Insa, a doua zi cand a trebuit sa iau urmatoarea pastila(12.06)am cautat prospectul anticonceptionalelor Mercilon si pentru ca ma aflam in saptamana 2, am luat pastila pe care trebuia sa o iau cu o zi in urma si pe cea care trebuia sa o iau in ziua respectiva.
Incepand cu ziua de luni(13.06) am inceput sa am mici sangerari, sa am dureri precum mi-ar fi venit ciclul, iar astazi, marti, la fel. Diferenta intre azi si ieri este ca azi imi curge mai mult. Nu inteleg de ce.
Stiu ca am administrat o doza dubla de hormoni corpului meu, insa pare ca nu se mai opresc sangerarile. Ma simt ca si cum sunt pe stop, repet.
Ce este de facut avand in vedere ca sunt plecata din orasul in care se afla si doctorul meu ginecolog?
Ati mai patit? In cat timp preconizati ca s-ar opri? Mentionez ca prima zi de anticonceptionale pt luna aceasta a fost 2.06.
Va rog, ajutati-ma! sad
Am si eu o problema. Pe data de 11.06.(sambata) am uitat sa iau anticonceptionalele. Nu s-a mai intamplat asta pana acum si stiu ca nu e capat de tara.
Insa, a doua zi cand a trebuit sa iau urmatoarea pastila(12.06)am cautat prospectul anticonceptionalelor Mercilon si pentru ca ma aflam in saptamana 2, am luat pastila pe care trebuia sa o iau cu o zi in urma si pe cea care trebuia sa o iau in ziua respectiva.
Incepand cu ziua de luni(13.06) am inceput sa am mici sangerari, sa am dureri precum mi-ar fi venit ciclul, iar astazi, marti, la fel. Diferenta intre azi si ieri este ca azi imi curge mai mult. Nu inteleg de ce.
Stiu ca am administrat o doza dubla de hormoni corpului meu, insa pare ca nu se mai opresc sangerarile. Ma simt ca si cum sunt pe stop, repet.
Ce este de facut avand in vedere ca sunt plecata din orasul in care se afla si doctorul meu ginecolog?
Ati mai patit? In cat timp preconizati ca s-ar opri? Mentionez ca prima zi de anticonceptionale pt luna aceasta a fost 2.06.
Va rog, ajutati-ma! sad
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am uitat o pastila!!
- 2HELP!!! uitarea unei pastile jeanine
- 4am uitat sa iau o tableta si sex neprotejat.
- 2comprimat uitat in prima saptamana-contact sexual
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 1am uitat sa iau Novynette
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 1am sarit peste o pilula
- 13Am uitat sa iau pastila
- 1Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 0Pilula omisa
- 1Pastila uitata
- 1Anticonceptional uitat
- 6Întârziere pastila după cele 7 zile de pauza
- 4Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 0Am uitat sa beau ultima pastila
- 0Ajutor!!! trebuia sa iau pastila si am uitat
- 1Anticoceptionale uitate
- 0Doua Comprimate mercilon uitate
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: