am cerut ieri ajutorul unui medic ginecolog in legatura cu problema care o am.am 46 de ani, peste 2 luni implinesc 47.de cateva luni am o dereglare a ciclului menstrual.sunt la al treilea sterilet care va expira in 2011.nu am avut niciodata probleme cu niciunul.in ultimele luni am avut si d e2 ori ciclu pe luna..la inceput locuind in zona de litoral am crezut ca este din cauza ca fac plaja.dar.in luna noiembrie mi-a venit de 3 ori, ma simt epuizata, nu am dureri decat suportabile, ma doare pieptul, dar chiar nu stiu din ce cauza mi se intampla asta.poate fi menopauza care-si anunta apropierea?astept un sfat sau o recomandare.un medic mi-a raspuns ieri si mi-a motivat ca trebuie scos steriletul.
1 comentarii
Poate fi vorba si de instalaea menopauzei dar pot fi si alte probleme, faptul ca ati avut mai multe menstre la intervale destul de scurte va creeat si o anemie si de aceea ar trebuii sa va faceti o hemograma sa vedeti cum stati in aceasta privinta deoarece acea strare de epuizare poate fi cauzata de o anemie.Ar trebuii sa consultati si un medic ginecolog sa vedeti exact despre ce este vorba sigur si asta cat mai curand.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune: