metroanexita, vaginita micotica

15-03-2006
marcela
Nu este medic/terapeut
marcela
De cativa ani ma supara o metroanexita care a devenit cronica, am facut diverse tratamente cu antibiotice de mai multe feluri, ovule si polidin. Durerea persista, se agraveaza la vreme rece si umeda, este mai acuta la aproximativ o saptamana dupa ciclu cand burta este umflata. Din cauza antibioticelor (cred) apare micoza, mai apare si vaginita. Ma ustura si ma doare mai mereu dar si la contactul sexual. Va rog sa-mi spuneti ce tip de antibiotic ar trebui sa iau si cat de des repetat? Sotul ar trebui sa faca si el vreun tratament? Mentionez ca in luna februarie 2006 am facut un tratament cu doxaciclina 1 la 12 ore (100 mg) timp de 7 zile, din prima zi a ciclului, dupa ciclu imediat ovule betadine 10 buc, si 6 fiole de polidin. Pentru vaginita micotica fac si spalaturi cu ceai de musetel si putin bicarbonat, ovule meclon (care nu se mai gasesc). Rezultatul nu ma multumeste, durerea este tot acolo si chiar daca trece pentru un timp, vaginita reapare. Va multumesc mult pentru un eventual respuns si va rog un sfat pentru un tratament corect!
2 comentarii
0
19-03-2006, ora 00:00
cris_tina
Nu este medic/terapeut
cris_tina
tin sa mentionez ca nu sant medic de nicio culoare, dar din cate stiu eu, ceaiul de galbenele pare sa fie extrem de bun, baut innnainte de masa de 2 ori pe zi, de asemenea ceaiul de salvie pare sa dea reyultate extrem de bune, baut de 3 ori pe zi, de asemenea seara innainte de culcare sant bune spalaturile cu ceaiul de flori de salvie. asta daca va intereseaza tratamentele naturiste???!!!!as adauga multa odihna + foarte multe vitamine. sper sa va ajute!!!!!
0
19-03-2006, ora 00:00
cris_tina
Nu este medic/terapeut
cris_tina
am uitat sa adaug, din ce am citit eu...ceailu de salvie pare sa aibe efecte de reducere a oricarei fel de infectii in organism.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •