mi-a fost foarte greu sa ejaculez, a durat o ora...

salutari tuturor!am 18 ani si am facut prima data sex acum 4 luni...nu stiu...din cate am inteles cand o faci prima data ejaculezi mai repede!eh...mie nu mi s-a intamplat acest lucru, am ejaculat cam dupa 25-30 min!a doua oara kand am avut contact sexual a fost foarte greu s ajung la ejaculare, durand 1 h sau poate mai bine...se poate k aceasta problema s fie si din cauza partenerului?recunosc k tipa nu prea era instruita in materie de sex si cam "bleaga" in pat!:)treceti si pe la mine si lasati un mesaj!cu bine...
3 comentarii

nu ai decat sa te bucurui de acest fapt. Cu cat poti sa tii mai mult cu atat mai bine. Altii invata ani buni sa se abtina. Partenera nu e de vina, este normal cand esti cu cineva sa.i sugerezi ce iti place, cum sa se miste... INVATO...si o sa fie bine pentru ambii

salut..am 16 ani si acum 2 zile mi-am inceput viata sexuala..am facut-o cam 20 minute si nu am ejaculat..e vreo problema??eu de obicei is timid, retras eram si foarte stresat, tremuram..astept raspuns.bafta

dc nu ejaculez???nici makr atunci cand ma masturbez:((...nici cand am facuto nu am ejaculat:(mam simtit f bn..eram stresat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am 13 ani si ma visez cu femei
- 3Dupa ejaculare ma ustura penisul.
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 3Ii este frica de prima data
- 8nu am simtit nimic!
- 6administrarea anticonceptionalelor si ejacularea
- 13Vreau sa-mi incep viata sexuala
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 7nu stiu daca am ejaculat inauntru!!!
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 4virginitatea
- 3De ce sangerez?
- 2propleme cu ejacularea
- 13Nelamurire in legatura cu ejacularea fara penetrare
- 2Deflorare incompleta
- 2Buna ziua, dupa parerea dumneavoastra credeti ca mai sunt virgina?
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
- 2Durere la ejaculare și durere la sân
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Ejacularea intarziata ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: